Thema-avond 6 Nov. 2018

Thema-avond Omgaan met Verlies


Gezien de grote interesse voor het thema Verlies, houd ik op
dinsdag 6 november 2018 voor de 2e keer de thema-avond Omgaan met Verlies .
Op deze boeiende en bijzondere avond zal het thema verlies centraal staan in de ruimste zin van het woord. Er zal dieper ingegaan worden op levensvragen waar de mens mee bezig kan zijn, zoals:
 Wat gebeurt er met je als je met een verlies te maken krijgt?
 Welke weg ga je dan bewandelen?
 Wat gebeurt er bij iemand die overlijdt?
 Waar is je geliefde nu?
 Zie je hem of haar ooit nog eens terug?

Met een passende visualisatie sluiten we gezamenlijk de avond af, zodat iedereen ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis kan.

Deze bijzondere avond start om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur, en wordt gehouden in mijn praktijk op Donckerstraat 20 te Posterholt.

Bijdrage is € 7,50 p.p. en is inclusief koffie of thee.

AANMELDEN IS VEREIST !
https://www.lizhousmanscoaching.nl/contactgegevens/

Twijfel

Momenten van twijfel, iedereen heeft ze wel eens. De ene persoon meer dan de ander.
Wat gebeurt er met je als je overvallen wordt door een gevoel van twijfel?

Het gevoel van twijfel neemt de leiding, en je voelt jezelf kleiner worden en onzekerder. De twijfel kan zo snel groeien dat je je heel klein gaat voelen en er depressieve gevoelens bij komen. Depressieve gevoelens zoals ‘ik weet het niet meer’ of ‘ik doe ook niks goed’ of
‘ik zie het niet meer zitten’.

Je komt als het ware in een neerwaartse spiraal, en beneden aangekomen is een rustplaats, een donkere en eenzame plek. Hier aangekomen voelt het niet fijn, en als je omhoog kijkt is het net alsof de weg hieruit heel lang is. Je kijkt er tegenop om de weg omhoog te gaan bewandelen en de twijfel kan geen kant op. De kans is groot dat deze twijfel jou daardoor volledig in zijn macht neemt.

Hoe zou het voor je zijn als twijfel tot je verleden hoort, en zelfverzekerdheid een deel van je is in het dagelijkse leven? Stuur me een bericht voor een kennismakingsgesprek!

Verandering

Weet je…

“Verandering is de essentie van het leven, en soms doet dat pijn. Zo waar! Gelukkig kan verandering ook veel moois en goeds geven”.

Regelmatig krijg ik van die ingevingen dat ik iets op moet schrijven. Hierdoor ontstaat dan als vanzelf weer de volgende blog, die ik dan publiceer. Zo ook deze bovenstaande zin, die naar boven is gekomen bij het voelen wat verandering voor mij betekent. Zo enorm omvattend en altijd omringd door heel veel liefde. Misschien herken je hierin ook iets bij jezelf…

Hoe ga jij om met een verandering in je leven? Ik zou zeggen, laat het weten door een reactie te plaatsen op deze blog.

Thema-avond 9 Okt.2018

Thema-avond Omgaan met Verlies


Op dinsdag 9 oktober 2018 hou ik een thema-avond Omgaan met Verlies. Op deze boeiende en bijzondere avond zal het thema verlies centraal staan in de ruimste zin van het woord. Er zal dieper ingegaan worden op levensvragen waar de mens mee bezig kan zijn, zoals:
 
 Wat gebeurt er met je als je met een verlies te maken krijgt?
 Welke weg ga je dan bewandelen?
 Wat gebeurt er als je doodgaat?
 Waar is je geliefde nu?
 Zie je hem of haar ooit nog eens terug?
 
Met een passende visualisatie sluiten we gezamenlijk de avond af, zodat iedereen ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis kan.
 
Deze bijzondere avond start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur, en wordt gehouden in mijn praktijk op Donckerstraat 20 te Posterholt.
 
Bijdrage is € 7,50 p.p. en is inclusief koffie of thee.
 
Aanmelden UITSLUITEND via het contactformulier op mijn website.
 
PAS NA MIJN BEVESTIGING VAN JOUW AANMELDING BEN JE ERVAN VERZEKERD DAT JE ERBIJ MAG ZIJN .

Thuis

Thuis, je thuis, wat betekent dat voor jou…

Hoe belangrijk is je thuis voor jou…

Ben je er graag of juist niet…

Veiligheid of op je hoede zijn…

En wat voel je daarbij of juist niet.

Allemaal woorden en vragen die zo ineens opkomen bij het woord thuis. Thuis is voor iedereen anders, iedereen heeft een eigen thuis. Je wordt ergens op de wereld geboren en die plek wordt dan automatisch je thuis… de plek waar je roots liggen, waar je normaal gesproken normen en waarden aangeleerd krijgt om op een gegeven moment de wijde wereld in te trekken.

Als je de woorden hierboven leest, is het goed om eens op te letten of je hierbij iets kan voelen. Misschien gaat dat automatisch bij jou, maar het ook zijn dat je niks hierbij voelt. In dit laatste geval is het goed om weer opnieuw je gevoel te herontdekken of te leren voelen, gevoelens weer bij je binnen laten komen.

Je thuis… het zou fijn zijn als dat je een veilig gevoel geeft. Een warm gevoel van een plek met lieve warme mensen waarbij je terecht kunt met al je gevoelens.  Ongeacht de situatie waarin je verkeert is het zo waardevol als je ouders er voor je zijn.

Bij je geboorte gaan je ouders een verplichting aan met hun kind, voor de rest van hun leven. In goede en minder goede tijden horen ze hun taak uit te voeren om ten alle tijde voor hun kind klaar te staan, ongeacht waar het kind mee komt. Ouders hebben de armen van een warme veilige deken, waar je jezelf kan zijn, waar je recht uit je hart tegen kan praten en zeggen wat je ervan vindt. Oneindige liefde en verbinding bestaat tussen ouder en kind, en is nimmer vergankelijk. Je zoekt je ouders uit voor jouw levenslessen, en zij geven je de basis. Want we zijn allemaal hier met uiteindelijk hetzelfde doel, alleen ieder bewandelt zijn levenspad op zijn eigen manier.

Nieuws!

Eerst 2 weekjes vakantie… tijd met mijn gezin doorbrengen, heerlijk! Vanaf maandag 20 augustus is mijn praktijk weer geopend!

Nog even de laatste puntjes op de i zetten, dan kan ik de datum gaan inplannen… want in het najaar ga ik een thema-avond geven over “Omgaan met verlies”. Meer informatie, invulling van de avond en meer volgt spoedig na mijn vakantie.

Is je interesse nu al gewekt? Zorg dan dat je niks mist, want er is plek voor een beperkt aantal personen. Abonneer je op mijn website voor het laatste nieuws te ontvangen, via het tabblad ‘blogs’. Hierdoor kan je je als één van de eersten inschrijven voor deze bijzondere avond zodra ik de datum bekend maak!

Rest mij nog iedereen een geweldige vakantie toe te wensen!

Vertrouwen op je intuïtie

Je intuïtie; dit is je beste raadgever op de weg die je gaat. Je hebt als uniek mens de vrije keuze of je je intuïtie volgt of niet. Je eigen vrije wil…een ja of een nee. Mijn ervaring is dat je kunt vertrouwen op de signalen van je intuïtie, je beste keuze ooit. Door hier je koers op uit te zetten, kan het alleen maar beter worden. Misschien niet meteen, maar uiteindelijk wel op termijn.

Iedereen doorloopt een bepaald thema in zijn leven, en je krijgt genoeg kansen om dit uit te werken in het hier en nu. Mis je een kans, heb je de stem van je intuïtie niet gehoord of gevolgd, dan komt als vanzelf weer een volgend signaal of kans. Het is aan jou wat je hiermee doet om uiteindelijk verder te komen in je leven, om aan je thema te werken.

Stel je doet in dit leven niks aan het uitwerken van je thema. Dan zal het thema een volgende keer als je terugkomt hier op aarde, op een andere manier aan je gepresenteerd worden met kansen. Oftewel, het zal je dan nog meer werk kosten om uiteindelijk op het gewenste resultaat uit te komen.

Als je durft te vertrouwen op je intuïtie, dan ben je al een heel eind op de goede weg!

En als er na het lezen van deze blog vragen in je omhoog komen, bv waaraan je signalen kunt herkennen van je intuïtie; stuur me een bericht zodat ik hier samen met jou naar kan kijken. Werken aan jezelf kan geen ander voor je doen, alleen jij kan het voor jezelf doen… je bent het waard!

Waarom gebeurt mij steeds hetzelfde?

Bewustwording van je eigen binnenwereld zorgt voor blijvende positieve veranderingen in je leven! Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue.

Als gediplomeerd Voice Dialogue Facilitator kan ik stellen dat Voice Dialogue een geweldig effectieve tool in mijn praktijk is, enorm waardevol en onmisbaar. Iedere keer weer anders, verbazingwekkende resultaten en transformaties!

Een cliënt zei laatst na de sessie; ” Nu voel ik meer ruimte om de dingen echt te gaan doen, zonder hierin gestoord te worden. Ik heb mijn ‘controleur’ die altijd alles regelt een stukje verder weg gezet, maar wel op die afstand dat ik zijn hulp weer kan vragen als ik dat nodig vindt.”

Zo mooi om te geven, zo mooi om te zien. Ik hou van mijn werk!

Nieuwsgierig hoe dat bij jou werkt?

Stuur me een bericht via info@lizhousmanscoaching.nl of bel 06-57942304

Hypnotherapie en Regressie

Je persoonlijke geschiedenis bepaalt je huidige leven…

 
Een mooie uitspraak is dan ook;

“Het leven moet achterwaarts begrepen worden en voorwaarts geleefd worden.

Want hoe meer we snappen hoe onze geschiedenis een rol speelt in het hier en nu,
hoe beter we vooruit kunnen.”

 
En dan is Regressie een manier om hierachter te komen zodat je dit kunt begrijpen!
 
Hypnotherapie, in één woord geweldig!
 
www.lizhousmanscoaching.nl 
info@lizhousmanscoaching.nl