skip to Main Content

Cliënt ervaringen

Deze recensies zijn door cliënten zelf geschreven en met toestemming gebruikt voor deze site.

Het ongelooflijke is gebeurd

Ik ben via een familielid naar Liz verwezen voor mijn klachten van overspannenheid en heftige hoofdpijnen, waarmee ik al jaren rondloop. Na verschillende trajecten bij psychologen en andere artsen heb ik met haar een eerste afspraak gemaakt. Opvallend was dat er tijdens de intake echt naar me geluisterd werd en ik al enkele tips en een hartcoherentieoefening meekreeg. Hiermee ben ik dezelfde dag nog begonnen, en na de 2e dag begon ik een soort van rust te ervaren in mijn hoofd. De sessie's die volgden waren heel bijzonder, sommige emotioneel maar allemaal als heel fijn en succesvol ervaren. Na 5 sessie's hebben we geëvalueerd, en was voor mij het ongelooflijke gebeurd; ik heb geen last meer van hoofdpijnen, ik ben tevreden met mezelf, heb vertrouwen in mezelf en kijk weer vooruit!! Dit had ik nooit durven denken en het is toch werkelijkheid geworden! Ik ben mijn familielid zo dankbaar voor de doorverwijzing naar Liz!
Ik kan niet anders zeggen dan dat er bij haar wonderen zijn gebeurd met mij, maar net zo belangrijk is dat door deze therapie mijn hele gezin in positieve zin is veranderd! Ik ben een dankbaar en gelukkig mens, dankzij Liz! Het is onbetaalbaar was ik in deze korte sessie's heb geleerd, ervaren en verwerkt! Ik blijf voorlopig iedere maand bij haar terugkomen voor "onderhoud" of een goed gesprek, ik zou nergens anders naar toe willen. Liz, je bent geweldig! Dank je wel!

Rob K.

Professionele & effectieve therapie

Na een lastige periode in mijn leven kwam ik bij Liz terecht. Een beetje sceptisch stapte ik de eerste keer bij haar binnen. Haar professionaliteit, empathie en inlevingsvermogen waren direct merkbaar. Ik heb Liz leren kennen als een heel kundig, geïnteresseerd en professioneel persoon. De oefeningen en gesprekken hebben mij boven verwachting goed en snel geholpen en na 6 gesprekken voel ik mij een heel ander mens. Ik kan niets anders zeggen als dat ik Liz van harte aan kan bevelen wanneer je goede en effectieve hulp wenst!

Veronique

Weer lekker in mijn vel

Ik ben slecht in gevoel op papier zetten en kan moeilijk de juiste woorden vinden. Maar ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij enorm geholpen, zit weer een stuk lekkerder in mijn vel en kan beter dingen loslaten waar ik geen invloed op heb.

L.

Uit de negatieve spiraal

Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij uit de negatieve spiraal naar boven heeft gehaald! Dit had ik eerder moeten weten. Wel eventjes rijden tot Limburg, maar het was het dik en dubbel waard! Ik heb hele waardevolle hypnose sessies gehad, innerlijke reis, oude gewoontes zijn vervangen door nieuwe, en dingen uit het verleden, tja, daar heb ik geen hinder meer van. Ik ben herboren!

Liz is een hele krachtige en bijzondere vrouw met een enorm aanvoelend vermogen. Ik zou haar iedereen kunnen aanraden!

Pim
uit Eindhoven

Afscheid kunnen nemen

Dankzij Liz hebben wij afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma, die plotseling uit ons leven gerukt werd door een noodlottig ongeval.
Het is van onbeschrijflijke waarde nu we hebben kunnen vragen wat we wilden vragen, en zeggen wat we nog wilden zeggen. Dit geeft ons nu een bepaalde rust. Ook weten we nu hoe we met haar contact kunnen hebben, en weten ook dat ze meer dan anders bij ons is dan dat ze eerder ooit was.

Oma, bedankt dat u ons naar Liz hebt gestuurd!
Lieve groet van familie B.

Ik mag er zijn van mezelf!

Ik heb nu na 6 sessies mijn zelfvertrouwen weer terug, kan weer kiezen voor mezelf en mijn grenzen aangeven. Ik kan zelfs nee zeggen en het gaat allemaal zo natuurlijk en vanzelf. Ongelooflijk wat de therapie bij Liz me heeft gebracht! Ik raad het iedereen aan!

Bianca

Delenwerk

Ik vond de uitgebreide intake heel erg fijn en dit deed al heel veel bij mij. Mijn leven was een puinhoop en chaos en ik deed alles op de automatische piloot. Ik wilde veranderen maar wist niet hoe.
Liz werd mij aangeraden op advies van een kennis die bij haar in therapie geweest was, en dit was het begin van mijn transformatie naar mezelf.  Wat ben ik blij deze stap gezet te hebben! We hebben in de 2e sessie delenwerk gedaan en toen zag ik wat er bij mij echt speelde, en waarom dit zo was. Sindsdien is mijn leven in positieve zin veranderd, en alles gaat nu goed en vanzelf.  Liz is een therapeut met enorm veel kennis in huis, doortastend en gedreven, ze verricht wonderen!  Ik ben enorm dankbaar!

H. uit Panningen

Verder gaan

Ik wil ook kort een recensie schrijven omdat Liz mij geholpen heeft om weer de zin van het leven te zien in de breedste zin van het woord. Na geweest te zijn bij vele hulpverleningsinstanties ben ik bij haar gekomen, en nu is er pas echt iets veranderd. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik raad haar iedereen aan vanuit mijn hart. Stel je eigen proces niet uit want het leven gaat al zo snel, haal alles eruit wat mogelijk is.

Hartegoet,
Bas  H. uit Maastricht

Verder leven na verlies

Na een zware periode door het verlies van mijn lieve maatje, ben ik er met hulp van Liz weer bovenop gekomen. Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Heb nieuwe energie gekregen. Hierdoor durf ik weer nieuwe uitdagingen aan en heb weer zin in het leven. Liz laat je in je kracht staan en laat je groeien. Ik ben haar hier heel dankbaar voor!

A. uit Herkenbosch

Gestopt met roken

Verbluffend resultaat en dat na diverse andere pogingen. Prima dus !

Bert

Back To Top