Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

• • •

Deze recensies zijn door cliënten zelf geschreven en met toestemming gebruikt voor deze site.

WEER TERUG IN MIJN KRACHT

Ik ben bij Liz terecht gekomen omdat ik de laatste jaren steeds meer tegen een “muur” begon te lopen door dingen/problemen uit het verleden. Ik kwam dus niet meer verder.

Liz is hiermee met mij aan de slag gegaan dmv hypnose en familieopstellingen. Na de tweede sessie merkte ik al duidelijk verschil. Ik begon weer terug in mijn kracht te komen. Ik kreeg ter ondersteuning voor thuis ook ademhalingsoefeningen en een grondingsoefening mee die ik dagelijks heb gedaan. Mijn sessies bij Liz waren begripvol en warm.

Tijdens mijn behandeling bij Liz kreeg ik via mijn specialist te horen dat ik slokdarmkanker had. Hier heeft Liz mij ook op een zeer warme en ondersteunende vorm in geholpen dmv van speciale hypnose oefeningen die ik thuis dagelijks moest beluisteren, om de kankercellen te beïnvloeden, wat gelukt is! Ook informeerde Liz buiten de sessies om hoe het met me ging. Ze is erg betrokken.

Dank je wel Liz voor je steun en begeleiding.

Marjon

Afvallen met hypnotherapie

Ik ben met Liz aan de slag gaan met mijn voeding en de onrust die ik hier in voelde. Jarenlang diëten en vechten met niet eten of te veel eten. We zijn breed aan de slag gegaan met een stuk achterliggende zaken, en uiteindelijk enkele zeer effectieve oefeningen gedaan die mij enorm hebben geholpen. Ter ondersteuning doe ik elke dag de ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen en de hypnose die Liz voor mij heeft ingesproken.

Eindelijk de rust en niet meer met eten bezig hoeven te zijn. Ik voel me lekker in mijn vel en de kilo’s gaan er vanaf. Ik kan Liz vanuit de grond van mijn hart aanraden. Dank je wel Liz! Ik kan nu zelf verder op de weg die ik heb ingeslagen met ondersteuning van jou.

Patricia

Ik ben mezelf weer

Met een rugzak vol met niet verwerkte emoties kwam ik bij Liz.
Keer op keer hielp Liz mij om me zelf weer te vinden.
Ook buiten de sessies om was Liz er voor mij, ze was altijd bereikbaar, dat gaf me weer kracht.
Ik had geen betere therapeute kunnen wensen.
Liz bedankt dat je er voor mij was en me geholpen hebt om weer verder te kunnen.
Ik weet zeker dat je nog heel veel mensen kunt en gaat helpen.
Nogmaals bedankt.

Monique

Verder leven na een groot verlies

Bedankt Liz, voor de prettige sessies. Je bent een warm, fijn en eerlijk persoon. Je hebt me weer op weg geholpen na mijn verlies. Hiervoor ben ik je heel dankbaar!

S.

Vrij van angst!

Bij Liz gekomen om van mijn angst af te komen. De doortastendheid en toegankelijkheid van haar vielen me direct op. 2 Zeer belangrijke eigenschappen voor een therapeut. Enerzijds omdat ze het probleem duidelijk moet hebben, anderzijds zodat je je veilig voelt en alles met haar kan delen. Prettige sessies gehad, maar natuurlijk wel met achterliggende doelen. Heb mijn thuisopdrachten altijd netjes uitgevoerd, Liz was altijd bereikbaar via app waardoor je je gesteund voelde. Ben zo blij dat ik de stap naar haar gezet heb. Ze heeft me gesteund en handgrepen gegeven. En daarmee was mijn angst verholpen. Nogmaals dank daarvoor lieve Liz.

Petra

Onze dochter vrij van buikklachten!

Voor mijn dochter van 6 jaar oud bij Liz gekomen voor hypnotherapie. Ze heeft prikkelbaar darm syndroom. Na een hele lange tijd van veel pijn en een opgeblazen buikje wat iedere dag een ding werd zijn we bij Liz terecht gekomen. Na ongeveer 3 behandelingen merkten wij al een vrij groot verschil, na 6 behandelingen is ze pijn vrij. In de tussentijd van de behandeling heeft ze ook geleerd dat ze echt zich zelf mag en kan zijn en ook dit gaat de goede kant op! Wij zijn haar heel dankbaar hiervoor.

Groetjes

S.

Ik voel me vrij om mijn leven te leven op mijn manier!

Na lang aarzelen heb ik bij Liz hulp gezocht, op een moment in mijn leven dat ik zelfs niet meer kon omschrijven wat mijn hulpvraag was. Dank zij haar professionaliteit, betrokkenheid en invoelend vermogen kreeg ik een dieper inzicht in wie ik ben. Het heeft me geholpen om verder te gaan op een positievere wijze. Ik voel me nu vrijer om mijn leven te leven en eigen keuzes hierin te maken. Deze therapie is voor mij een verrijking. Dank je Liz!

Carla

Onbewuste nachtelijke gebeurtenissen

Al jaren ben ik op zoek naar een oplossing voor mijn probleem: slaapwandelen, schreeuwen/schelden in mijn slaap, kasten/lades openen waardoor spullen verplaatst worden en ik er naderhand naar moet zoeken als ik wakker ben.

Tijdens het traject bij Liz hebben we mijn hele leven onder de loep genomen en aan aspecten daarvan gewerkt, mijn onderbewustzijn opgeruimd. Deze sessie waren intens, maar het voelde volledig veilig en naderhand ervaarde ik telkens een prettig rustgevoel. Mijn probleem is niet volledig opgelost, maar de scherpe kanten zijn er zeker af. Mijn nachtelijke acties zijn veel minder en rustiger geworden voor mezelf, maar ook zeker voor mijn man en kinderen die er telkens wakker van werden. Voor nu mag het zo blijven, het voelt goed, maar ik weet ook dat ik altijd naar Liz terug mag gaan mocht het in de toekomst weer de overhand krijgen.

Voor nu, heel erg bedankt Liz!

Geweldige therapie!

Liz is een vrouw die heel vertrouwd en persoonlijk met je omgaat. Ze heeft mij veel vertrouwen teruggegeven. Geweldige therapie zonder medicatie. Bij haar wordt je echt geholpen!

Sylvia

Bevrijding

Al meteen vanaf de eerste keer gaf Liz duidelijkheid, vertrouwen en inlevingsvermogen. Op een professionele en kundige manier werkte ze samen met mij aan mijn doelstelling om te stoppen met roken. Dankbaar dat hypnotherapie, samen met de kundigheid van Liz, ik nu zo sterk in mijn schoenen sta, en als niet-roker door het leven ga!

Ankie

Met kracht & rust de toekomst positief tegemoet!

Ik was mijzelf eigenlijk al sinds mijn tienerjaren kwijt. Altijd onrust in mijn hoofd. Liz heeft mij de kracht gegeven om de rust in mijzelf weer terug te vinden. Ik sta sterker in het leven en zie de toekomst heel positief tegemoet. Dank je Liz!

Monique

Terug bij mezelf, positief, grenzen aangevend, zonder hoofdpijn!

Ik had ontzettend veel hoofdpijn, ik wilde graag dat er iemand naar mij wilde luisteren en mij uit de negatieve gedachten gang haalde. Altijd maar denken dat als iets niet goed ging het aan mij lag. Ik had al vaker van Liz gehoord, ik stuurde haar een berichtje en kreeg gelijk antwoord. Dat was voor mij al bijzonder. Ik heb geen hoofdpijn meer. Ik kan positief naar mijzelf kijken. Ik durf ook nee te zeggen. Alles voelt wat lichter en zonniger.

MB

Bedankt!

De sessies bij Liz heb ik als zeer waardevol ervaren. Allereerst is zij een heel liefdevolle vrouw die meteen vertrouwen geeft. Ik ben dankbaar voor de inzichten en handvaten die ik door haar kundigheid aangereikt heb gekregen. De boosheid en het verdriet uit mijn verleden zijn als een schil van me afgevallen en daardoor voel ik me veel lichter en mag ik het nu afsluiten…tis voor mij goed zo! Dankjewel Liz dat jij op mijn pad bent gekomen, ik zal je nooit vergeten.

Mieke

Acceptatie, kracht en er mogen ZIJN

Ik heb Liz leren kennen in een donkere periode van mijn leven waarin ik mezelf helemaal kwijt was en niet meer wist hoe ik er uit kon komen. Door de sessies bij Liz heb ik mezelf weer gevonden en geleerd maar vooral gevoeld dat ik goed genoeg ben en het waard ben om bij mijn eigen keuzes te blijven die voor mij goed voelen. Je hoeft je niet altijd aan te passen en dat geeft zoveel kracht omdat je bij jezelf blijft en eerlijk naar jezelf kijkt. Liz heeft me dit op haar lieve, rustige manier laten voelen en inzien. Ik ben daar heel blij mee want ik accepteer mezelf nu en mijn verleden en kan nu verder met mijn leven op een manier die bij me past. Dank je wel Liz en alle goeds voor 2022!

Hennie

Hele bijzondere ervaring

Mijn sessies bij Liz waren begripvol en warm. Liz stelt je op je gemak, weet de juiste snaar te raken. Samen ga je op zoek naar je eigen ik, zelfvertrouwen. Heel bijzonder dit te hebben mogen ervaren. Dank je Liz!

Mia

Professioneel & persoonlijk traject

Ik wil Liz Housmans heel erg bedanken voor de sessies die ik gehad heb. Vanaf moment 1 van het telefonisch contact voelde ik direct een vertrouwelijke, huiselijke en persoonlijke band, die ik bij eerdere behandelaren nooit gevoeld heb. Na de eerste sessie merkte ik al direct verbetering wat natuurlijk het genezingsproces bevorderd. In totaal heb ik 7 sessies gehad. Na elke sessie leerde ik weer meer over mezelf kennen en heb ik bepaalde eigenschappen/manieren van doen weten aan te passen/doorbreken. Ik was altijd erg sceptisch over hypnotherapie en heb al heel veel mogelijke therapieën gevolgd. Maar na dit avontuur kan ik niet meer zeggen dan dat het een echte aanrader is. Ik beveel Liz Housmans bij iedereen aan als je op zoek bent naar echte professionele en persoonlijke hulp! Ik kan na 7 sessies startend in Augustus 2021 zeggen, dat ik op 20 December 2021 mijn klachten overwonnen heb, en ik zie een hele mooie, gelukkige en sterke toekomst tegemoet, met dank aan Liz!

Kiki

Ik kan weer verder!

Iedere sessie ontvouwde zich vanzelf. Je wordt goed begeleid in het proces, zeer bijzonder om mee te maken. Ik werd zelfs verrast wat voor linken dat er met sommige onderwerpen lagen. Erg  fijn dat ik naast de 1:1 sessie ook de mogelijkheid had om met Liz in contact te komen als dat nodig was. Liz biedt zorg op maat, jij staat ECHT centraal!!
De rust is weer terug waardoor voor mij helderheid is ontstaan en ik weer vertrouw op mijn innerlijke kompas. Bedankt Liz!!
Dirk

Ik ben weer IK

Oh jee, een recensie schrijven over mijn behandeltraject bij Liz betekent dat ik er open en bloot voor uit moet komen dat ik bij Liz in therapie geweest ben. Is dat erg? Nee, dat is het beste wat ik in jaren gedaan heb. Jaren waarin ik aan mezelf voorbijgegaan ben. IK, de belangrijkste persoon in mijn leven. Ieder mens heeft een rugzak vol met bagage van zijn leven. Deze rugzak kan je vullen met herinneringen, mooie maar ook minder mooie herinneringen. Dat heet LEVEN. Soms sta je even stil bij het moment van het leven om daarna weer door te draven naar het heden.

Totdat Covid19 in mijn leven kwam was dit voor mij, net zoals voor ieder ander “heel normaal de dagelijkse realiteit” met zijn hoogte als ook zijn dieptepunten. Zowel de pieken als de dalen heb ik beleefd tot april 2020. Geen afscheid mogen nemen van je dierbaren, opgelegd zonder na te denken over wat dit met een mens/kind  kan doen voor (het beloop van) de rest van je leven maakte me zo ontzettend kwaad en verdrietig. Hier moest ik iets mee! Dit mocht echt niet gebeuren. Helaas kon ik er NIETS mee. Van bovenop gelegde regels bepaalden (wederom) wat WEL of NIET mocht. Waarbij de volksgezondheid op no.1 stond en het menselijke volledig uit het oog verloren ging. Een tussenweg (lees dialoog) was niet mogelijk. De enige dialoog was die met mezelf. Als je alleen jezelf met je eigen ervaringen en ideeën als gesprekspartner hebt kom je vanzelf in die beruchte vicieuze cirkel terecht en verlies je de belangrijkste persoon je leven, je eigen IK, uit het oog. Op dat punt besefte ik dat het zo niet verder kon. IK moest hier iets mee. Via enkele tussenstappen, waaruit steeds dezelfde conclusies kwamen, besefte ik dat ik een hoop rouw uit het verleden te verwerken had.

Zo kwam ik bij Liz uit. Een lief warm mens die samen MET en NAAST jou op weg gaat naar jouw eigen IK. Oftewel degene die met jou in dialoog gaat om uit die vicieuze cirkel te komen en de weg naar jezelf terug te vinden. Dat was het doel van het traject bij Liz. Het is ongelooflijk wat het er voor je zijn is, als je persoonlijke handvatten aangereikt krijgt die je begeleiden naar je eigen IK. Met de ervaringen van het verleden, maar gericht op de toekomst en het HEDEN. Dankjewel Liz dat jij mijn gids was. Ik ben waar ik wil zijn. IK ben weer IK.

Els

Prettig en doeltreffend

Liz weet doeltreffend de oorzaak van een klacht aan te wijzen en te behandelen. Liz is erg prettig in de omgang waardoor ik mij open durfde te stellen. Dit had tot gevolg dat ik flinke stappen maakte in een paar sessies. Er gaat een wereld voor je open!

Roy

Geen hoofdpijn meer!

Hoofdpijn was onderdeel van mijn leven; het hoorde erbij. Via het behandeltraject van mijn dochter ben ik bij Liz terecht gekomen. In eerste instantie onwetend, misschien zelf een beetje nerveus, wat te verwachten. Maar dat gevoel was snel verdwenen. Liz stelt je op je gemak en luistert. Richt zich niet alleen op je hulpvraag, maar kijkt verder. Na de eerste sessie voelde ik al verbetering. Nu sta ik versteld als ik nog een keer hoofdpijn heb. Wat een verlichting in mijn dagelijkse bezigheden!

Mascha

Rust terug

Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me helemaal op mijn gemak bij Liz. Ze heeft een heel rustige en ontspanning werkwijze. Liz luisterde aandachtig, vroeg door en stemde elke sessie af op mijn persoonlijke situatie van dat moment. Ook tussen de sessies contact gehouden door updates als voorbereiding op de volgende sessie. Op een heel natuurlijke manier worden specifieke ‘pijnpunten’ inzichtelijk gemaakt en besproken. Zeer bijzonder om te merken hoe ik me na elke sessie voelde groeien, rust en zelfvertrouwen terugkrijgen. Nog steeds doe ik de oefeningen die ik tijdens de sessies meegekregen heb. Je moet het zelf doen, maar geen moment het gevoel gehad er alleen voor te staan. Ik kijk terug op een heel mooi traject wat me meer gebracht heeft dan ik verwacht had.

Johan

Emotioneel weer in balans

Beste Liz,

Heel erg bedankt voor je hulp en tijd, in een tijd dat ik het erg moeilijk had. In de laatste jaren is er veel op emotioneel vlak gebeurd. Afgelopen januari is mijn lieve vriendin overleden, ze was erg ziek en we konden maar weinig voor haar doen. Haar overlijden heeft bij mij veel los gemaakt, hierdoor ben ik totaal emotioneel uit balans geraakt, kon alleen nog maar huilen, om alles. En huilen mag zeker, maar het brak me echt op en zag maar een uitweg en is naar Liz gaan. Liz had het direct goed in de gaten en heeft mij op de juiste manier geholpen. Het gemis is er nog altijd, maar ik kan nu ook eens met lach terugdenken aan mijn vriendin, of andere dierbaren die ik moet missen.

Geertje

Grote dankbaarheid

Na een lange zoektocht om voor mijn blokkades een goede therapeut te vinden, kwam ik toevallig via een advertentie in contact met Liz. Ik had meteen een klik met haar, ze is zeer professioneel en kan goed luisteren. Liz heeft me geleerd om patronen uit een ver verleden en heden los te laten. Met mijn emoties kan ik nu beter omgaan. Mijn leven is positief veranderd en ik sta nu krachtiger in mijn schoenen. Met grote dankbaarheid kijk ik terug op het intakegesprek en mijn zes prettige sessies. Liz is een aanbeveling voor iedereen!

H. Custers

Hypnotherapie bij kinderen

Af en toe heb ik een leider nodig. Iemand die me gevoelens e/o dingen helderder laat zien; me daarin leidt. Wellicht wist ik het antwoord of de remedie of wat dan ook al en is het voor mij meer een ‘aha’ ervaring. Hoe dan ook: ook deze keer heeft Liz me teruggebracht tot mezelf. Tot waar het om gaat in mijn leven. Dank je, Liz. Uit de grond van mijn hart.

Groet,

Marianne

Leren loslaten

Liz is een warme persoonlijkheid. Zij heeft mij geholpen, om los te komen van bepaalde patronen en
gevoelens. Door zelfreflectie heb ik geleerd anders te reageren op situaties. Ik heb hierdoor op een
natuurlijke manier een goede band gekregen met mijn dochter. Leren loslaten is een proces, en dat is zo
fijn om te ervaren als je het kan. Het leven is een leerproces, waarin je mag zijn wie je bent, en waar fouten
gemaakt mogen worden. Bedankt Liz, voor het vertrouwen en plezier dat ik weer terug heb gekregen!

Angela

Weer terug in verbinding met mezelf

Met name tijdens de winterperiode voelde ik mij vaak ‘depri’. Begin dit jaar kwamen deze klachten terug, veel piekeren over de toekomst, stress en onrust in mijn hoofd. Verder was ik ook erg prikkelbaar en had ik last van woedeaanvallen/negatieve gedachtes, hierdoor heb ik niet netjes gereageerd naar een vriendin van mij. Ik ben hier zo enorm van geschrokken dat ik mijzelf over de drempel heb getrokken en opzoek ben gegaan naar professionele hulp. Via het dorpsblaadje kwam ik met Liz in contact.

Hypnotherapie en bewustwording? Ik had werkelijk geen idee wat ik mij daarvan moest voorstellen. Echter na een zeer prettig telefoongesprek en een uitgebreide intake werd het mij duidelijk. Liz is een bijzonder mens met enorm veel passie voor haar werk. Haar rustige en begripvolle houding zorgde ervoor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde. Dankjewel, Liz! Door samen met jou dit traject te hebben doorlopen, heb ik de verbinding met mijzelf waar ik al zo lang naar verlangde. Geen stress meer, geen onrust in mijn hoofd, emoties doe ik niet meer opkroppen en worden ook niet meer geblokkeerd, tevreden met hoe ik nu ben.
Ook heb ik geleerd hoe ik mijn grenzen doe aangeven en hoe ik in bepaalde situaties moet handelen, door deze positief te benaderen. Dankjewel voor alles, Liz weet wat ze doet en ik zal haar zeker aanbevelen!

Bart

Bijzonder en effectief!

Liz Housmans is een bijzondere therapeut en een warm persoon. Zij heeft mij weer inzichten gegeven en hulp geboden bij het afschudden van de negatieve gevoelens die mijn leven beïnvloedden. Ik vind het heel bijzonder hoe zij deze inzichten gegeven heeft. Bedankt Liz!

Henny

Nieuwe afslag nemen in het leven

Liz gaat op een vooral empathische manier te werk, maar is zeker ook methodisch gericht om ieder moment goed te besteden. De focus is  gericht op ontwikkeling van voelen en mens zijn. Zelf heb je veel ruimte om onderwerp of aandachtgebied in te brengen, waar je mee aan de slag wilt gaan. Liz reikt daarbij diverse overdenkingen en methode’s aan en weet daarbij de juiste snaar te raken om bij jezelf tot inzichten en mogelijke veranderingen te komen. Dit leidt tot toename van je zelfvertrouwen en het nemen van nieuwe (andere) afslagen in je route van het leven. Hierdoor ervaar je nieuwe (andere) energie die wordt aangewakkerd. Bedankt Liz!

Joep

Onverwerkt verdriet

Ik heb heel veel aan de therapie gehad, waarin ik veel onverwerkt verdriet een plaats heb kunnen geven. Hierdoor heb ik geleerd om op een andere manier verder te gaan in het leven.

Trees

Weer verder kunnen met mijn leven na verlies

Na het verlies van mijn vader die door een kort ziekbed aan kanker is overleden, zocht ik hulp bij Liz. Ze heeft me rust gegeven en dingen geleerd waardoor ik sterker in mijn schoenen ben komen te staan. Hierdoor kan ik weer verdergaan in het leven, met mijn vader nog altijd, maar op een andere manier om mij heen. Dankjewel Liz, ik hoop dat je dit mooie beroep nog lang mag doen en nog veel mensen mag helpen!

Liefs

Diana

Oprechte aanbeveling!

Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan de sessies bij Liz. Zij luistert naar je verhaal, is doortastend, legt de vinger op de zere plek en geeft je direct een vertrouwd gevoel. Ze erkent en herkent jouw gevoelens en door haar aangename manier van communiceren ontstaat meteen een vertrouwd gevoel, alsof je haar al jaren kent. Geen moeilijke woorden of theoretische modellen, maar meteen naar de kern van het probleem. Ik zou iedereen die een hulpvraag heeft Liz aanbevelen!

Paul

Weer verder je pad kunnen volgen

Niemand kan zich “aan de eigen haren uit het moeras trekken”. Als je vastloopt in je doen, laten, gevoel e/o gedachten, dan is het heel fijn als iemand anders je helpt om weer op je pad te komen. Je moet het zelf doen, maar een zetje in de richting heeft iedereen wel eens nodig.
Liz is een professional die mij daarbij geholpen heeft. Gericht, met aandacht, en met verrassende methodieken die, hoe dan ook, heel goed hebben gewerkt voor mij. En nog steeds werken. Van harte aanbevolen dus!

Oskar

Hypnotherapie voor kinderen

Liz heeft onze dochters super goed geholpen met hun buikpijnklachten, en met hun onzekerheid en angst om naar school te gaan. Al heel snel zagen we verbetering en hebben onze dochters veel meer zelfvertrouwen gekregen. Onze meiden zijn ontspannen en hebben meer rust in hun lijf.

Cara

Terug bij mezelf, in balans

Liz heeft mij geholpen om diverse delen van mezelf te herkennen, erkennen en een voor mij beter passende plek te geven. Het heeft ertoe geleid dat ik beter in contact ben geraakt met mijn gevoel, daarop durf te varen en beter mijn grenzen en behoeften kan en durf uit te spreken. Ik heb nu een stuk minder last van alle drukte in mijn hoofd en prikkels van buitenaf die met me op de loop gingen.

MvdV uit Posterholt

Omgaan met Verlies

Mijn dochter Marjan is aan het corona virus overleden. Dat is heel zwaar en verdrietig voor mij. Het traject bij Liz Housmans Coaching is voor mij zeer waardevol geweest. Liz kan goed naar de problemen luisteren en adviezen geven. Elke dag is voor mij nu een nieuwe en frisse start. Dankjewel Liz!

Margriet V.

Blij dat ik weer leef!

Eerder had ik een burn-out gehad en het duurde anderhalf jaar voordat ik weer helemaal terug was. Voor de zomer dit jaar kreeg ik weer signalen die me aan deze burn-out periode deden denken. Ik dacht, ik heb nu iets anders nodig dan destijds. Via internet kwam ik bij hypnotherapie.
Ik kwam bij Liz en was een zielig hoopje ellende. Ik had nergens zin in, kon niet meer voelen, was zeer gestrest, had angsten en zelfs paniekaanvallen. Opmerkelijk wat de sessies van Liz me deden. Ze liet me op een vaak vermakelijke manier naar mezelf kijken en ik had daarna weer voldoende werk om verder te gaan.
Dank je, Liz. Je bent een heel mooi mens en een geweldige coach. Dank je voor alles, maar vooral dat ik weer leef!
Groet,
José

Zelfontwikkeling

Ruim een half jaar geleden heb ik mijzelf een spiegel voorgehouden en gereflecteerd op mijn eigen handelen. Wie ben ik nu écht als persoon en op wat voor manier laat ik mij zien aan de buitenwereld? Door dit te doen wist ik een aantal pijnpunten bloot te leggen en zaken in te zien die voor mij niet goed voelden en stress opleverden.

Zelfontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en zodoende ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon ondersteunen bij de aanpak van deze zaken. Via Facebook kwam ik bij Liz terecht en na het lezen van een aantal mooie reviews werd er de keuze gemaakt om een intakegesprek te plannen. Ik voelde meteen een klik en kreeg het gevoel dat Liz mij kon helpen bij de aanpak van deze pijnpunten. Vervolgens heeft Liz mij tijdens een zestal sessies op verschillende manieren ondersteund om dichter bij mijzelf te komen. Blokkades die voor stress zorgden werden besproken en middels geweldig aansluitende sessies en oefeningen werden deze opgeruimd. Na iedere sessie voelde ik mij positiever worden en in het dagelijkse leven begon ik steeds meer te merken dat de blokkades werden opgeruimd. Ik kreeg dit ook te horen van mensen die dicht bij mij staan, dit was een extra teken dat de sessies aansloten en helpend waren. Tot op de dag van vandaag ben ik blij de keuze gemaakt te hebben om samen met Liz te werken aan mijn ontwikkeling. Ik voel mij een ander mens en heb een enorme groei doorgemaakt tijdens deze zeer prettige sessies.
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles Liz. Jij bent een prachtig mens en als coach/therapeut ben je voor mij een innovatief persoon geweest. Elke sessie voelde goed en vertrouwd en jij wist precies op mijn behoeftes in te spelen. Blijf vooral jezelf en blijf doen wat je nu doet, dan weet ik zeker dat je nog héél veel mensen middels een zeer prettige ondersteuning kan en mag helpen.

Randy Beeren

Omgaan met Verlies

Lieve, lieve Liz, Toen ik contact met je legde zat ik midden in een zeer groot verdriet om mijn overleden moeder. Daarnaast was ik al lange tijd uit balans/ mezelf kwijt. Je hebt me geholpen de weg naar mezelf en naar mijn kracht terug te vinden. Het verdriet om mijn moeder kon je uiteraard niet wegnemen, maar je hebt me laten zien dat ik het niet alleen hoefde te dragen. Ook na de dood kan iemand toch dicht bij je zijn…heel veel dank voor je steun, begeleiding en wijsheid!

Liefs,

Cara

Bijzondere therapie

Wat een bijzondere therapie! Dank je wel Liz voor het vinden van rust!

Veronique

Stress en hoge bloeddruk

Liz is professioneel, respectvol en kan goed luisteren. Zij heeft mij de belangrijke en minder belangrijke dingen in mijn leven laten inzien waardoor ik nu minder stress heb. Mijn leven is in positieve zin veranderd. Als gevolg hiervan is ook mijn bloeddruk, die voor de sessies veel te hoog was weer gedaald naar normale waarden! Bedankt Liz! Gezien mijn ervaring kan ik Liz Housmans Coaching dan ook van harte aan bevelen wanneer je goede hulp wenst.

Jan, Roermond.

Dankbaar!

Na de eerste keer merkten we al verandering bij onze dochter van 17 jaar, die door een ongeluk last hield van misselijkheid, hoofdpijn en weinig zelfvertrouwen had. Het was super om te zien dat de klachten elke keer minder werden. Nieuwe obstakels werden meteen opgepakt door de flexibele oplossing van Liz. Het contact was zeer goed ook tussen de afspraken door. Ontzettend waardevol en mooi om de verandering te zien, we zijn erg tevreden!

Dunya

Onverklaarbare buikklachten

Na jaren met mijn buikklachten in het reguliere circuit rondgelopen te hebben, ben ik bij Liz terecht gekomen. Ik had onverklaarbare krampen en heftige ongecontroleerde diarree. Na 2 sessies werden mijn buikklachten al minder, en nu na 6 sessies ben ik al meer dan een maand volledig klachtenvrij! Bij Liz voel ik me begrepen en ze weet precies waar ze mee bezig is door op het juiste moment de juiste behandeling in te zetten. Mijn leven is voor 100% veranderd, en ik ben een ander mens! Ik raad Liz bij iedereen aan die buikklachten heeft om er op een korte en effectieve manier vanaf te komen!

Paul

2 Succesvolle trajecten

Ik heb twee keer een reeks consulten gehad bij Liz Housmans Coaching. Eenmaal om onder andere mijn rijangst te tackelen en eenmaal omdat ik wilde stoppen met roken. Beide trajecten waren succesvol. De begeleiding is betrokken, respectvol en eerlijk. De resultaten overstegen in beide gevallen mijn verwachtingen. Wanneer je definitief af wilt rekenen met belemmeringen in jezelf van jouw leven, raad ik een traject bij Liz Housmans Coaching zeker aan. Ik ben nog steeds blij dat ik contact hebt gezocht. Mijn leven is nu zoals ik het wil hebben.

Chantal

Medische Hypnotherapie en PDS

Na jarenlang overal geweest te zijn voor mijn ernstige buikklachten, ben ik via een kennis bij Liz terecht gekomen. Bij Liz had ik meteen het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd, en ik voelde me op mijn gemak en kon mezelf zijn. Na de intake voelde ik me anders, en ik kon niet verklaren hoe en wat. Ik heb nu 10 sessies gehad en ik heb al 4 weken geen last meer van mijn buik en darmen! De sessies waren ongelooflijk bijzonder en als ik naar huis ging voelde ik me iedere keer anders en beter dan dat ik kwam. Dit had ik nooit durven dromen, ik heb geen last meer van buikklachten en ben hierdoor een compleet ander mens geworden! Ontzettend bedankt Liz!

Marc

Weer lekker in mijn vel

Na het volgen van de sessies zit ik weer lekker in mijn vel en voel ik me positiever.
Het heeft me erg geholpen!

J.

Het ongelooflijke is gebeurd

Ik ben via een familielid naar Liz verwezen voor mijn klachten van overspannenheid en heftige hoofdpijnen, waarmee ik al jaren rondloop. Na verschillende trajecten bij psychologen en andere artsen heb ik met haar een eerste afspraak gemaakt. Opvallend was dat er tijdens de intake echt naar me geluisterd werd en ik al enkele tips en een hartcoherentieoefening meekreeg. Hiermee ben ik dezelfde dag nog begonnen, en na de 2e dag begon ik een soort van rust te ervaren in mijn hoofd. De sessie’s die volgden waren heel bijzonder, sommige emotioneel maar allemaal als heel fijn en succesvol ervaren. Na 5 sessie’s hebben we geëvalueerd, en was voor mij het ongelooflijke gebeurd; ik heb geen last meer van hoofdpijnen, ik ben tevreden met mezelf, heb vertrouwen in mezelf en kijk weer vooruit!! Dit had ik nooit durven denken en het is toch werkelijkheid geworden! Ik ben mijn familielid zo dankbaar voor de doorverwijzing naar Liz!
Ik kan niet anders zeggen dan dat er bij haar wonderen zijn gebeurd met mij, maar net zo belangrijk is dat door deze therapie mijn hele gezin in positieve zin is veranderd! Ik ben een dankbaar en gelukkig mens, dankzij Liz! Het is onbetaalbaar was ik in deze korte sessie’s heb geleerd, ervaren en verwerkt! Ik blijf voorlopig iedere maand bij haar terugkomen voor “onderhoud” of een goed gesprek, ik zou nergens anders naar toe willen. Liz, je bent geweldig! Dank je wel!

Rob K.

Professionele & effectieve therapie

Na een lastige periode in mijn leven kwam ik bij Liz terecht. Een beetje sceptisch stapte ik de eerste keer bij haar binnen. Haar professionaliteit, empathie en inlevingsvermogen waren direct merkbaar. Ik heb Liz leren kennen als een heel kundig, geïnteresseerd en professioneel persoon. De oefeningen en gesprekken hebben mij boven verwachting goed en snel geholpen en na 6 gesprekken voel ik mij een heel ander mens. Ik kan niets anders zeggen als dat ik Liz van harte aan kan bevelen wanneer je goede en effectieve hulp wenst!

Veronique

Weer lekker in mijn vel

Ik ben slecht in gevoel op papier zetten en kan moeilijk de juiste woorden vinden. Maar ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij enorm geholpen, zit weer een stuk lekkerder in mijn vel en kan beter dingen loslaten waar ik geen invloed op heb.

L.

Uit de negatieve spiraal

Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij uit de negatieve spiraal naar boven heeft gehaald! Dit had ik eerder moeten weten. Wel eventjes rijden tot Limburg, maar het was het dik en dubbel waard! Ik heb hele waardevolle hypnose sessies gehad, innerlijke reis, oude gewoontes zijn vervangen door nieuwe, en dingen uit het verleden, tja, daar heb ik geen hinder meer van. Ik ben herboren!

Liz is een hele krachtige en bijzondere vrouw met een enorm aanvoelend vermogen. Ik zou haar iedereen kunnen aanraden!

Pim uit Eindhoven

Afscheid kunnen nemen

Dankzij Liz hebben wij afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma, die plotseling uit ons leven gerukt werd door een noodlottig ongeval.
Het is van onbeschrijflijke waarde nu we hebben kunnen vragen wat we wilden vragen, en zeggen wat we nog wilden zeggen. Dit geeft ons nu een bepaalde rust. Ook weten we nu hoe we met haar contact kunnen hebben, en weten ook dat ze meer dan anders bij ons is dan dat ze eerder ooit was.

Oma, bedankt dat u ons naar Liz hebt gestuurd!

Lieve groet van

familie B.

Ik mag er zijn van mezelf!

Ik heb nu na 6 sessies mijn zelfvertrouwen weer terug, kan weer kiezen voor mezelf en mijn grenzen aangeven. Ik kan zelfs nee zeggen en het gaat allemaal zo natuurlijk en vanzelf. Ongelooflijk wat de therapie bij Liz me heeft gebracht! Ik raad het iedereen aan!

Bianca

Delenwerk

Ik vond de uitgebreide intake heel erg fijn en dit deed al heel veel bij mij. Mijn leven was een puinhoop en chaos en ik deed alles op de automatische piloot. Ik wilde veranderen maar wist niet hoe.
Liz werd mij aangeraden op advies van een kennis die bij haar in therapie geweest was, en dit was het begin van mijn transformatie naar mezelf.  Wat ben ik blij deze stap gezet te hebben! We hebben in de 2e sessie delenwerk gedaan en toen zag ik wat er bij mij echt speelde, en waarom dit zo was. Sindsdien is mijn leven in positieve zin veranderd, en alles gaat nu goed en vanzelf.  Liz is een therapeut met enorm veel kennis in huis, doortastend en gedreven, ze verricht wonderen!  Ik ben enorm dankbaar!

H. uit Panningen

Verder gaan

Ik wil ook kort een recensie schrijven omdat Liz mij geholpen heeft om weer de zin van het leven te zien in de breedste zin van het woord. Na geweest te zijn bij vele hulpverleningsinstanties ben ik bij haar gekomen, en nu is er pas echt iets veranderd. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik raad haar iedereen aan vanuit mijn hart. Stel je eigen proces niet uit want het leven gaat al zo snel, haal alles eruit wat mogelijk is.

Hartegoet,

Bas H. uit Maastricht

Verder leven na verlies

Na een zware periode door het verlies van mijn lieve maatje, ben ik er met hulp van Liz weer bovenop gekomen. Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Heb nieuwe energie gekregen. Hierdoor durf ik weer nieuwe uitdagingen aan en heb weer zin in het leven. Liz laat je in je kracht staan en laat je groeien. Ik ben haar hier heel dankbaar voor!

A. uit Herkenbosch

Gestopt met roken

Verbluffend resultaat en dat na diverse andere pogingen. Prima dus !

Bert

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl