skip to Main Content

Cliënt ervaringen

Deze recensies zijn door cliënten zelf geschreven en met toestemming gebruikt voor deze site.

Uniek maatwerk!

Een paar maanden geleden ben ik gestart met Hypnotherapie bij Liz. Ze heeft haar eigen unieke manier om contact te leggen met je onderbewuste. Wonderlijk hoe je meteen merkt dat het werkt en vooral dat het helpt! Liz neemt de tijd voor je en voelt goed aan hoe ze je het beste kan helpen. Haar therapie is maatwerk. Van intakegesprek tot aan de laatste bijeenkomst, ze heeft alle aandacht. Ik zou het zeker aanraden!!

Monica

Weer verder je pad kunnen volgen

Niemand kan zich "aan de eigen haren uit het moeras trekken". Als je vastloopt in je doen, laten, gevoel e/o gedachten, dan is het heel fijn als iemand anders je helpt om weer op je pad te komen. Je moet het zelf doen, maar een zetje in de richting heeft iedereen wel eens nodig.
Liz is een professional die mij daarbij geholpen heeft. Gericht, met aandacht, en met verrassende methodieken die, hoe dan ook, heel goed hebben gewerkt voor mij. En nog steeds werken. Van harte aanbevolen dus!

Oskar

Hypnotherapie voor kinderen

Liz heeft onze dochters super goed geholpen met hun buikpijnklachten, en met hun onzekerheid en angst om naar school te gaan. Al heel snel zagen we verbetering en hebben onze dochters veel meer zelfvertrouwen gekregen. Onze meiden zijn ontspannen en hebben meer rust in hun lijf.

Cara

Terug bij mezelf, in balans

Liz heeft mij geholpen om diverse delen van mezelf te herkennen, erkennen en een voor mij beter passende plek te geven. Het heeft ertoe geleid dat ik beter in contact ben geraakt met mijn gevoel, daarop durf te varen en beter mijn grenzen en behoeften kan en durf uit te spreken. Ik heb nu een stuk minder last van alle drukte in mijn hoofd en prikkels van buitenaf die met me op de loop gingen.

MvdV uit Posterholt

Omgaan met Verlies

Mijn dochter Marjan is aan het corona virus overleden. Dat is heel zwaar en verdrietig voor mij. Het traject bij Liz Housmans Coaching is voor mij zeer waardevol geweest. Liz kan goed naar de problemen luisteren en adviezen geven. Elke dag is voor mij nu een nieuwe en frisse start. Dankjewel Liz!

Margriet V.

Blij dat ik weer leef!

Eerder had ik een burn-out gehad en het duurde anderhalf jaar voordat ik weer helemaal terug was. Voor de zomer dit jaar kreeg ik weer signalen die me aan deze burn-out periode deden denken. Ik dacht, ik heb nu iets anders nodig dan destijds. Via internet kwam ik bij hypnotherapie.
Ik kwam bij Liz en was een zielig hoopje ellende. Ik had nergens zin in, kon niet meer voelen, was zeer gestrest, had angsten en zelfs paniekaanvallen. Opmerkelijk wat de sessies van Liz me deden. Ze liet me op een vaak vermakelijke manier naar mezelf kijken en ik had daarna weer voldoende werk om verder te gaan.
Dank je, Liz. Je bent een heel mooi mens en een geweldige coach. Dank je voor alles, maar vooral dat ik weer leef!
groet, José

Zelfontwikkeling

Ruim een half jaar geleden heb ik mijzelf een spiegel voorgehouden en gereflecteerd op mijn eigen handelen. Wie ben ik nu écht als persoon en op wat voor manier laat ik mij zien aan de buitenwereld? Door dit te doen wist ik een aantal pijnpunten bloot te leggen en zaken in te zien die voor mij niet goed voelden en stress opleverden.

Zelfontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en zodoende ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon ondersteunen bij de aanpak van deze zaken. Via Facebook kwam ik bij Liz terecht en na het lezen van een aantal mooie reviews werd er de keuze gemaakt om een intakegesprek te plannen. Ik voelde meteen een klik en kreeg het gevoel dat Liz mij kon helpen bij de aanpak van deze pijnpunten. Vervolgens heeft Liz mij tijdens een zestal sessies op verschillende manieren ondersteund om dichter bij mijzelf te komen. Blokkades die voor stress zorgden werden besproken en middels geweldig aansluitende sessies en oefeningen werden deze opgeruimd. Na iedere sessie voelde ik mij positiever worden en in het dagelijkse leven begon ik steeds meer te merken dat de blokkades werden opgeruimd. Ik kreeg dit ook te horen van mensen die dicht bij mij staan, dit was een extra teken dat de sessies aansloten en helpend waren. Tot op de dag van vandaag ben ik blij de keuze gemaakt te hebben om samen met Liz te werken aan mijn ontwikkeling. Ik voel mij een ander mens en heb een enorme groei doorgemaakt tijdens deze zeer prettige sessies.
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles Liz. Jij bent een prachtig mens en als coach/therapeut ben je voor mij een innovatief persoon geweest. Elke sessie voelde goed en vertrouwd en jij wist precies op mijn behoeftes in te spelen. Blijf vooral jezelf en blijf doen wat je nu doet, dan weet ik zeker dat je nog héél veel mensen middels een zeer prettige ondersteuning kan en mag helpen.

Randy Beeren

Omgaan met Verlies

Lieve, lieve Liz, Toen ik contact met je legde zat ik midden in een zeer groot verdriet om mijn overleden moeder. Daarnaast was ik al lange tijd uit balans/ mezelf kwijt. Je hebt me geholpen de weg naar mezelf en naar mijn kracht terug te vinden. Het verdriet om mijn moeder kon je uiteraard niet wegnemen, maar je hebt me laten zien dat ik het niet alleen hoefde te dragen. Ook na de dood kan iemand toch dicht bij je zijn...heel veel dank voor je steun, begeleiding en wijsheid!

Liefs, Cara

Bijzondere therapie

Wat een bijzondere therapie! Dank je wel Liz voor het vinden van rust!

Veronique

Stress en hoge bloeddruk

Liz is professioneel, respectvol en kan goed luisteren. Zij heeft mij de belangrijke en minder belangrijke dingen in mijn leven laten inzien waardoor ik nu minder stress heb. Mijn leven is in positieve zin veranderd. Als gevolg hiervan is ook mijn bloeddruk, die voor de sessies veel te hoog was weer gedaald naar normale waarden! Bedankt Liz! Gezien mijn ervaring kan ik Liz Housmans Coaching dan ook van harte aan bevelen wanneer je goede hulp wenst.

Jan, Roermond.

Dankbaar!

Na de eerste keer merkten we al verandering bij onze dochter van 17 jaar, die door een ongeluk last hield van misselijkheid, hoofdpijn en weinig zelfvertrouwen had. Het was super om te zien dat de klachten elke keer minder werden. Nieuwe obstakels werden meteen opgepakt door de flexibele oplossing van Liz. Het contact was zeer goed ook tussen de afspraken door. Ontzettend waardevol en mooi om de verandering te zien, we zijn erg tevreden!
Dunya

Onverklaarbare buikklachten

Na jaren met mijn buikklachten in het reguliere circuit rondgelopen te hebben, ben ik bij Liz terecht gekomen. Ik had onverklaarbare krampen en heftige ongecontroleerde diarree. Na 2 sessies werden mijn buikklachten al minder, en nu na 6 sessies ben ik al meer dan een maand volledig klachtenvrij! Bij Liz voel ik me begrepen en ze weet precies waar ze mee bezig is door op het juiste moment de juiste behandeling in te zetten. Mijn leven is voor 100% veranderd, en ik ben een ander mens! Ik raad Liz bij iedereen aan die buikklachten heeft om er op een korte en effectieve manier vanaf te komen!

Paul

2 Succesvolle trajecten

Ik heb twee keer een reeks consulten gehad bij Liz Housmans Coaching. Eenmaal om onder andere mijn rijangst te tackelen en eenmaal omdat ik wilde stoppen met roken. Beide trajecten waren succesvol. De begeleiding is betrokken, respectvol en eerlijk. De resultaten overstegen in beide gevallen mijn verwachtingen. Wanneer je definitief af wilt rekenen met belemmeringen in jezelf van jouw leven, raad ik een traject bij Liz Housmans Coaching zeker aan. Ik ben nog steeds blij dat ik contact hebt gezocht. Mijn leven is nu zoals ik het wil hebben.

Chantal

Medische Hypnotherapie en PDS

Na jarenlang overal geweest te zijn voor mijn ernstige buikklachten, ben ik via een kennis bij Liz terecht gekomen. Bij Liz had ik meteen het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd, en ik voelde me op mijn gemak en kon mezelf zijn. Na de intake voelde ik me anders, en ik kon niet verklaren hoe en wat. Ik heb nu 10 sessies gehad en ik heb al 4 weken geen last meer van mijn buik en darmen! De sessies waren ongelooflijk bijzonder en als ik naar huis ging voelde ik me iedere keer anders en beter dan dat ik kwam. Dit had ik nooit durven dromen, ik heb geen last meer van buikklachten en ben hierdoor een compleet ander mens geworden! Ontzettend bedankt Liz!

Marc

Weer lekker in mijn vel

Na het volgen van de sessies zit ik weer lekker in mijn vel en voel ik me positiever.
Het heeft me erg geholpen!

J.

Het ongelooflijke is gebeurd

Ik ben via een familielid naar Liz verwezen voor mijn klachten van overspannenheid en heftige hoofdpijnen, waarmee ik al jaren rondloop. Na verschillende trajecten bij psychologen en andere artsen heb ik met haar een eerste afspraak gemaakt. Opvallend was dat er tijdens de intake echt naar me geluisterd werd en ik al enkele tips en een hartcoherentieoefening meekreeg. Hiermee ben ik dezelfde dag nog begonnen, en na de 2e dag begon ik een soort van rust te ervaren in mijn hoofd. De sessie's die volgden waren heel bijzonder, sommige emotioneel maar allemaal als heel fijn en succesvol ervaren. Na 5 sessie's hebben we geëvalueerd, en was voor mij het ongelooflijke gebeurd; ik heb geen last meer van hoofdpijnen, ik ben tevreden met mezelf, heb vertrouwen in mezelf en kijk weer vooruit!! Dit had ik nooit durven denken en het is toch werkelijkheid geworden! Ik ben mijn familielid zo dankbaar voor de doorverwijzing naar Liz!
Ik kan niet anders zeggen dan dat er bij haar wonderen zijn gebeurd met mij, maar net zo belangrijk is dat door deze therapie mijn hele gezin in positieve zin is veranderd! Ik ben een dankbaar en gelukkig mens, dankzij Liz! Het is onbetaalbaar was ik in deze korte sessie's heb geleerd, ervaren en verwerkt! Ik blijf voorlopig iedere maand bij haar terugkomen voor "onderhoud" of een goed gesprek, ik zou nergens anders naar toe willen. Liz, je bent geweldig! Dank je wel!

Rob K.

Professionele & effectieve therapie

Na een lastige periode in mijn leven kwam ik bij Liz terecht. Een beetje sceptisch stapte ik de eerste keer bij haar binnen. Haar professionaliteit, empathie en inlevingsvermogen waren direct merkbaar. Ik heb Liz leren kennen als een heel kundig, geïnteresseerd en professioneel persoon. De oefeningen en gesprekken hebben mij boven verwachting goed en snel geholpen en na 6 gesprekken voel ik mij een heel ander mens. Ik kan niets anders zeggen als dat ik Liz van harte aan kan bevelen wanneer je goede en effectieve hulp wenst!

Veronique

Weer lekker in mijn vel

Ik ben slecht in gevoel op papier zetten en kan moeilijk de juiste woorden vinden. Maar ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij enorm geholpen, zit weer een stuk lekkerder in mijn vel en kan beter dingen loslaten waar ik geen invloed op heb.

L.

Uit de negatieve spiraal

Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij uit de negatieve spiraal naar boven heeft gehaald! Dit had ik eerder moeten weten. Wel eventjes rijden tot Limburg, maar het was het dik en dubbel waard! Ik heb hele waardevolle hypnose sessies gehad, innerlijke reis, oude gewoontes zijn vervangen door nieuwe, en dingen uit het verleden, tja, daar heb ik geen hinder meer van. Ik ben herboren!

Liz is een hele krachtige en bijzondere vrouw met een enorm aanvoelend vermogen. Ik zou haar iedereen kunnen aanraden!

Pim
uit Eindhoven

Afscheid kunnen nemen

Dankzij Liz hebben wij afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma, die plotseling uit ons leven gerukt werd door een noodlottig ongeval.
Het is van onbeschrijflijke waarde nu we hebben kunnen vragen wat we wilden vragen, en zeggen wat we nog wilden zeggen. Dit geeft ons nu een bepaalde rust. Ook weten we nu hoe we met haar contact kunnen hebben, en weten ook dat ze meer dan anders bij ons is dan dat ze eerder ooit was.

Oma, bedankt dat u ons naar Liz hebt gestuurd!
Lieve groet van familie B.

Ik mag er zijn van mezelf!

Ik heb nu na 6 sessies mijn zelfvertrouwen weer terug, kan weer kiezen voor mezelf en mijn grenzen aangeven. Ik kan zelfs nee zeggen en het gaat allemaal zo natuurlijk en vanzelf. Ongelooflijk wat de therapie bij Liz me heeft gebracht! Ik raad het iedereen aan!

Bianca

Delenwerk

Ik vond de uitgebreide intake heel erg fijn en dit deed al heel veel bij mij. Mijn leven was een puinhoop en chaos en ik deed alles op de automatische piloot. Ik wilde veranderen maar wist niet hoe.
Liz werd mij aangeraden op advies van een kennis die bij haar in therapie geweest was, en dit was het begin van mijn transformatie naar mezelf.  Wat ben ik blij deze stap gezet te hebben! We hebben in de 2e sessie delenwerk gedaan en toen zag ik wat er bij mij echt speelde, en waarom dit zo was. Sindsdien is mijn leven in positieve zin veranderd, en alles gaat nu goed en vanzelf.  Liz is een therapeut met enorm veel kennis in huis, doortastend en gedreven, ze verricht wonderen!  Ik ben enorm dankbaar!

H. uit Panningen

Verder gaan

Ik wil ook kort een recensie schrijven omdat Liz mij geholpen heeft om weer de zin van het leven te zien in de breedste zin van het woord. Na geweest te zijn bij vele hulpverleningsinstanties ben ik bij haar gekomen, en nu is er pas echt iets veranderd. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik raad haar iedereen aan vanuit mijn hart. Stel je eigen proces niet uit want het leven gaat al zo snel, haal alles eruit wat mogelijk is.

Hartegoet,
Bas  H. uit Maastricht

Verder leven na verlies

Na een zware periode door het verlies van mijn lieve maatje, ben ik er met hulp van Liz weer bovenop gekomen. Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Heb nieuwe energie gekregen. Hierdoor durf ik weer nieuwe uitdagingen aan en heb weer zin in het leven. Liz laat je in je kracht staan en laat je groeien. Ik ben haar hier heel dankbaar voor!

A. uit Herkenbosch

Gestopt met roken

Verbluffend resultaat en dat na diverse andere pogingen. Prima dus !

Bert

Back To Top