Over mij

Over mij

Mijn naam is Liz Smeets-Housmans en ik woon met mijn gezin in Posterholt, Midden Limburg. Onze boerderij is gelegen in het landelijk buitengebied tussen Posterholt en St. Odiliënberg, grenzend aan het Munningsbos. Een geweldige plek om te wonen en daarom ook een ideale plek van waaruit ik als therapeut kan werken.
In een ruime en rustige ruimte in onze boerderij heb ik mijn praktijk, met uitkijk over de weilanden, wat enorm rustgevend werkt.

Mijn kracht is positiviteit, rust, inzicht en doorzettingsvermogen, maar ook humor. Eigenschappen die mij toebehoren zijn geduld, objectiviteit, behulpzaamheid, opmerkzaamheid, goed kunnen luisteren en aandacht kunnen geven.
Ik hou van een directe aanpak, open communicatie, eerlijkheid, wederzijds vertrouwen en doelgericht resultaat.

Hypnose- en Regressietherapeut

In de afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen gevolgd, die mijzelf een enorme boost hebben gegeven in het leven. De opleiding die voor mij eruit springt en waar ik mezelf helemaal in heb kunnen ontplooien is de 4-jarige HBO beroepsopleiding tot Hypnose- en Regressietherapeut die ik met succes afgerond heb. Deze opleiding was voor mij een logisch vervolg op de vorige HBO opleiding als Effortless Coach.
Ieder jaar blijf ik mezelf bijscholen om zo ook de kwaliteit van mijn therapie te waarborgen, maar zeker ook voor mezelf als therapeut verder te blijven groeien.

Door alle opleidingen op mijn eigen manier samen te voegen heb ik een uitgebreide gereedschapskist om problemen te ontwarren en het onderbewustzijn aan te spreken.
Met als doel: ‘Iemand werkelijk in zijn of haar kracht te laten staan’. Mijn therapie is uniek maatwerk, een gouden combinatie van veel dingen samen, zodat de cliënt snel en effectief resultaat bereikt.

Als erkend en gediplomeerd Hypno-en Regressietherapeut voldoe ik aan alle gestelde eisen. Mijn specialisaties zijn Omgaan met Verlies en Medische Hypnotherapie.

Beau

In 2016 is mijn praktijk een tijd lang gesloten geweest in verband met het plotselinge overlijden van onze unieke, mooie en lieve dochter Beau
Door deze vreselijke gebeurtenis zijn we als gezin helemaal stil komen te staan, verdoofd, en in de overlevingsmodus er voor elkaar te zijn binnen het gezin. Opnieuw leren om te voelen, opnieuw bewust te worden van het hier en nu. Hoe en waar sta je nu in je eigen leven? En hoe vindt je de kracht om verder te gaan? Hoe kan en wil je verder gaan?
Deze gebeurtenis heeft ons als gezin, maar ook als individueel mens blijvend veranderd.

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl