skip to Main Content

Even voorstellen

Mijn naam is Liz Smeets-Housmans,
en ik woon met mijn gezin in Posterholt, Midden Limburg. Onze boerderij is gelegen in het landelijk buitengebied tussen Posterholt en St. Odiliënberg, grenzend aan het Munningsbos. Een geweldige plek om te wonen en daarom ook een ideale plek van waaruit ik als coach kan werken.
In een ruime en rustige ruimte in onze boerderij heb ik mijn praktijk, met uitkijk over de weilanden, wat enorm rustgevend werkt.

Mijn kracht is positiviteit, inzicht en doorzettingsvermogen, maar ook humor. Eigenschappen die mij toebehoren zijn geduld, objectiviteit, behulpzaamheid, opmerkzaamheid, goed kunnen luisteren en aandacht kunnen geven.
Ik hou van een directe aanpak, open communicatie, eerlijkheid, wederzijds vertrouwen en doelgericht resultaat.

Hypnotherapeut en Regressietherapeut

Op dit moment ben ik aan het afstuderen en rond ik mijn 4-jarige HBO beroepsopleiding Hypnotherapeut en Regressietherapeut in juni 2020 af. Deze opleiding sluit naadloos aan op mijn vorige HBO opleiding als Effortless Coach.
Door deze opleidingen heb ik een uitgebreide gereedschapskist om problemen te ontwarren en het onderbewustzijn aan te spreken, met als doel: ‘Iemand werkelijk in zijn of haar kracht te laten staan’.” Dit samen met mijn eigen levenservaring op verschillende vlakken, maakt dit tot een gouden combinatie! Mensen begeleiden op hun levenspad geeft mij veel voldoening en daardoor ook levensenergie!

Beau

In 2016 is mijn praktijk een tijd lang gesloten geweest in verband met het onverwachte overlijden van onze prachtige en lieve dochter Beau.
Door deze vreselijke gebeurtenis konden wij niet anders dan een behoorlijke tijd helemaal stil staan, en in de overlevingsmodus er voor elkaar te zijn binnen het gezin. Opnieuw leren om te voelen, opnieuw bewust te worden van het hier en nu. Hoe en waar sta je nu in je eigen leven? En hoe vindt je de kracht om verder te gaan?
Deze gebeurtenis heeft ons als gezin, maar ook als individueel mens blijvend veranderd.

Back To Top