Mijn praktijk is geopend ten tijde van de lockdown

Ik ben als Hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), en voldoe aan alle eisen als erkend therapeut. Ook tijdens de lockdown kun je terecht bij mij als Hypnotherapeut.

De therapeuten van de NBVH houden zich tijdens de consulten aan de richtlijnen van het RIVM. Zij volgen een COVID-19 protocol dat aan de hand van deze maatregelen is opgesteld.

Juist in deze tijden is het belangrijk dat mensen die hulp nodig hebben geholpen kunnen worden. Het liefst op een korte termijn zonder lange wachttijden. Als Therapeut sta ik klaar voor de medemens, op een veilige manier, geheel volgens het COVID-19 protocol. Kijk op mijn website voor de diensten die ik aanbied. Wees welkom!

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl