Coaching

Investeren in jezelf

Effortless Coaching is een investering in jezelf, een effectieve vorm van persoonlijk onderhoud.Mijn werkwijze is holistisch, wat betekent dat ik naar jou als geheel kijk.

Soms kan het zijn dat je privé of in je werk aanloopt tegen bepaalde barrières, gewoontes of gevoelens in jezelf. Hoewel je mogelijk op veel gebieden goed functioneert, kan dat toch je ontwikkeling en je gevoel van welbevinden ernstig hinderen. Het kan ook zijn dat je merkt dat je leven steeds meer energie gaat kosten, of dat je jezelf tegenwerkt. Misschien weet je niet precies wat je wilt of hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Samen op weg

Allereerst coach ik je om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. Je leert om stapsgewijs de richting op te gaan die écht bij je past en jezelf daarin te ontwikkelen.

Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan stuit je bij de realisatie op al je oude remmingen en overtuigingen. Dit komt omdat deze onderbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers! Dit gaan we met diverse tools en technieken samen aanpakken en uiteindelijk oplossen. Vaak zul je verrast zijn te merken tot hoeveel je in staat bent. Door meer je eigen koers te varen, dingen te bereiken en je persoonlijk te ontwikkelen, ga je in het algemeen meer resultaat, enthousiasme, plezier en voldoening ervaren.

Ik werk met volwassenen maar ook met kinderen vanaf 8 jaar. Mijn passie is om jou te begeleiden op weg naar je doel, zodat ik je de juiste handvatten kan aanreiken waardoor je een blijvende verandering creëert.

Neem contact op

Door op de onderstaande link te klikken kun je het contactformulier invullen voor een kennismaking, de start van jouw transformatie.

Naar contactformulier

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl