Bos tulpen

Vanmiddag heb ik een mooie bos tulpen ontvangen met een kaart erbij, van een cliënt die vorige week haar laatste sessie bij mij heeft gehad. Ik mag de tekst van haar kaart met jullie delen.

Wat ben ik blij dat ik je ontmoet heb Liz!

Eindelijk iemand waarbij ik alles, maar echt alles eerlijk tegen kan vertellen, en die me ook echt begrijpt. Iedere keer dat ik bij je ben geweest heb je precies datgene aan me gegeven wat ik op dat moment nodig had. Dit vind ik echt een compliment waard, want iemand die zo invoelend en meelevend is heb ik in de hulpverleningsinstanties waar ik geweest ben voordat ik bij jou kwam, niet gevonden. Het leek er in de verste verte nog niet op.

Daarom ben ik zo enorm dankbaar Liz, dat ik nu na 6 sessie’s verder kan met mijn leven.
Je hebt me zoveel meer gegeven, laten ervaren en me laten zien, dan alleen de klacht van ‘onbegrip, angst en wie en wat ben ik’, waar ik eigenlijk mee binnenkwam.  Veel verrassende en hele waardevolle inzichten, mooie reizen en ontspannende visualisaties en oefeningen heb ik bij jou geleerd. Het is lang geleden dat ik kan zeggen; ik vind het leven mooi en de moeite waard!

Dank je Liz! Je bent een coach met zoveel meer in huis!  Een aanrader voor iedereen!

Liefs,
Linda B.

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl