Wondertjes

Een holistische kijk naar de gehele mens in combinatie met intuïtief werken brengt wondertjes teweeg! Het is niet in woorden uit te leggen wat er gebeurt, hoe iets gebeurt, maar …. het gebeurt. 


Als je leert om te luisteren naar je intuïtie, je buikgevoel, gaat er een wereld voor je open!
In mijn manier van werken laat ik mensen contact maken met hun gevoel zodat ze uit het rationele denken komen. Dit alleen al brengt enorm veel teweeg. Er vindt als het ware een transformatie plaats, van denken naar voelen, naar alles anders doen. 

Ademhaling
Er zijn veel mensen die bijvoorbeeld een hoge ademhaling hebben, zich opgejaagd voelen en dus stress ervaren. Een diepe en rustige buikademhaling is hun vaak totaal onbekend. Ook hebben ze meestal geen idee hoe dit te anders te doen om vanuit je buik adem te gaan halen. Doordat de ademhaling te hoog in je lijf zit en je niet vanuit je buik kunt ademhalen, blijf je alleen maar stress en onbalans ervaren in je hele lijf. Je kunt niet voelen!

In Balans
Een oefening die ik na de intake altijd meegeef is de “In Balans” oefening. Deze zorgt ervoor dat de ademhaling op een hele natuurlijke manier rustiger en lager wordt, zodat de stress afneemt en je ademhaling in balans komt met je hartslag en denken. Hierdoor voel je je rustig, kalm en relaxed, en hebt daardoor weer overzicht in de dagelijkse dingen zonder stress. De ademhaling wordt net als vele lichaamsfuncties geregeld door het autonoom zenuwstelsel, maar alleen met de ademhaling is het zo dat we hem elk moment met ons bewustzijn kunnen overnemen. En juist datgene is de start van iets nieuws, en zorgt voor een grote positieve verandering in jezelf.

 

 

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl