Twijfel

Momenten van twijfel, iedereen heeft ze wel eens. De ene persoon meer dan de ander.
Wat gebeurt er met je als je overvallen wordt door een gevoel van twijfel?

Het gevoel van twijfel neemt de leiding, en je voelt jezelf kleiner worden en onzekerder. De twijfel kan zo snel groeien dat je je heel klein gaat voelen en er depressieve gevoelens bij komen. Depressieve gevoelens zoals ‘ik weet het niet meer’ of ‘ik doe ook niks goed’ of
‘ik zie het niet meer zitten’.

Je komt als het ware in een neerwaartse spiraal, en beneden aangekomen is een rustplaats, een donkere en eenzame plek. Hier aangekomen voelt het niet fijn, en als je omhoog kijkt is het net alsof de weg hieruit heel lang is. Je kijkt er tegenop om de weg omhoog te gaan bewandelen en de twijfel kan geen kant op. De kans is groot dat deze twijfel jou daardoor volledig in zijn macht neemt.

Hoe zou het voor je zijn als twijfel tot je verleden hoort, en zelfverzekerdheid een deel van je is in het dagelijkse leven? Stuur me een bericht voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier op mijn pagina, of bel me op 06-57942304.

4 gedachten over “Twijfel”

  1. Beste Liz, weer zo’n blog waarover ik maar na blijf denken! Zo herkenbaar! Ik heb je via het contactformulier een vraag voor een kennismakingsgesprek gestuurd. Graag hoor ik van je.

    Beantwoorden
  2. Dankzij Liz weet ik nu hoe ik met die onzekerheid moet omgaan en dat voelt goed. Onzekerheid hoort bij je leven maar het beheerst niet je leven. Bedankt Liz.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl