Mooie recensie ontvangen!

Onlangs een mooie recensie ontvangen van een tevreden cliënt, die ik van haar mag delen!

Waar vindt je nog de juiste hulp? Waar je jezelf kunt zijn, op je gemak en geen nummer.

Dat heb ik gevonden bij Liz. Ik heb na een intake gesprek een vijftal sessies nodig gehad om te voelen dat ik óók belangrijk ben. Ik heb o.a. geleerd me weerbaarder te maken binnen mijn omgeving . Dit alles zonder de continue de angst anderen te kort te doen en vooral vertrouwen te hebben in mezelf.

Liz is erg prettig in omgang, professioneel en persoonlijk. Als laatste heb ik de innerlijke reis gedaan, heel mooi! Het heeft me veel kracht gegeven!

Dank je wel Liz!

Y.

1 gedachte over “Mooie recensie ontvangen!”

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl