Jouw levenspad

Iedereen loopt zijn eigen levenspad, op zijn eigen tempo, zijn eigen unieke route. Nieuwsgierig de mogelijkheden aftastend van zijweggetjes die nieuw in beeld zijn. Elke nieuwe afslag biedt nieuwe kansen met nieuwe mogelijkheden, die de weg naar je uiteindelijke doel zullen vergemakkelijken. Wat voor een ander een mooie zijweg is, hoeft deze niet voor jou te zijn.

Hoe kun jethis way nou weten of je een nieuwe afslag gaat nemen ja of nee?

Dit kan je doen door zorgvuldig bij jezelf een aantal zaken op een rij te zetten;

  • Wat is je doel, en wat wil je bereiken?
  • Hoe voelt het bij je van binnen als je je dit doel voorstelt?
  • Is je gevoel niet goed, bij enige twijfel dan ook, dan is dit eerste onderbuikgevoel meestal het juiste, en weet je dat deze afslag niet moet nemen.
  • Voelt het goed, dan ga je de mogelijkheden eens verkennen van deze weg, wat brengt hij jou en is dat wat je nu nodig hebt?

Het levenspad is een heel bijzonder pad. Jouw eigen unieke levenspad is een pad met veel kronkels, zijweggetjes, grote gladde vlaktes, maar ook met hoge bergen en diepe dalen. Als je goed bij jezelf blijft, dus door goed te voelen hoe een keuze aanvoelt, zal het bewandelen van je eigen levenspad gemakkelijker gaan. Zelfs op de hoogste bergen maar ook in de diepste dalen kun je aanvoelen of het goed voelt of niet. Het helpt je om verder te gaan met het bewandelen van jouw levenspad, hoe moeilijk en onbegaanbaar het soms ook is.

Uiteindelijk komt alles goed, want als je ervan uitgaat dat uiteindelijk alles goed komt, en met deze overtuiging een nieuwe afslag op jouw levenspad neemt, kan het alleen maar een goede keuze zijn! Hierna openen zich nieuwe wegen.

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl