Jouw levenspad

Iedereen loopt zijn eigen levenspad, op zijn eigen tempo, zijn eigen unieke route. Nieuwsgierig de mogelijkheden aftastend van zijpaden die nieuw in beeld zijn. Elke nieuwe afslag biedt nieuwe kansen met nieuwe mogelijkheden, die de weg naar je uiteindelijke doel zullen vergemakkelijken. Wat voor een ander een mooie zijweg is, hoeft deze niet voor jou te zijn.

Het levenspad is een uniek en heel bijzonder pad, waarin veel kronkels zijn, zijpaden, grote gladde vlaktes, maar ook met hoge bergen en diepe dalen. Als je goed bij jezelf blijft, dus door goed te voelen hoe een keuze aanvoelt, zal het bewandelen van je eigen levenspad gemakkelijker gaan. Zelfs op de hoogste bergen maar ook in de diepste dalen kun je aanvoelen of het goed voelt of niet. Het helpt je om verder te gaan met het bewandelen van jouw levenspad, hoe moeilijk en onbegaanbaar het soms ook is.

In mijn praktijk mag ik met mijn cliënten even meelopen op hun levenspad, en dat is zeer bijzonder om te mogen doen. Tijdens de intake vertellen cliënten hoe zij zien en ervaren dat hun levenspad loopt, zodat ik een goed beeld kan vormen hiervan.

Uit verbinding
Bij ruim 80% van de cliënten wordt meteen duidelijk dat ze niet in verbinding zijn met hun hoofd, hart en buik. Alles werkt wel… maar niet met samen met elkaar, zodat deze 3 pijlers van de mens uit balans zijn. Door goed te luisteren en echt te horen wat er verteld wordt, kan ik al vaak met een bepaalde gesprekstechniek enkele “zaadjes zaaien”, die dan na de intake gaan ontkiemen en er iets gaat groeien. Daarom is een uitgebreide intake zo belangrijk, en dit dus eigenlijk een verkapte sessie onder de naam intake.

Als cliënten na deze intake naar huis gaan, nemen ze dus al dingen mee die “in de week gelegd zijn”, de zaadjes dus. Hierdoor verandert de verbinding al tussen hoofd, hart en buik op een positieve manier. Door deze verbinding op het juiste tempo wat de cliënt aangeeft te herstellen, gaan hoofd, hart en buik weer met elkaar samenwerken. Hierdoor worden zijpaden ineens zichtbaar op het levenspad en worden er mogelijkheden aangereikt om deze paden te verkennen. Alles vanuit een positief oogpunt.

De invloed van life-events
Er zijn veel mensen die na het meemaken van een life event helemaal uit hun gevoel gaan, dus geen verbinding meer hebben met hun hoofd-hart-buik. Alles werkt na een groot life event individueel, en niet meer samen met elkaar. Vaak kunnen mensen daarna niet meer voelen, zijn emoties helemaal van slag en zijn ze alleen nog bezig in hun hoofd. De verbinding van deze 3 is na het meemaken van een life event helemaal weg.
Door weer voorzichtig deze verbindingen te herstellen, helemaal afgestemd op hetgeen de cliënt aangeeft, komt er weer verbinding tot stand. Daardoor wordt het levenspad ook weer zichtbaar, met de nieuwe afslagen.

Hypnotherapie
Met hypnotherapie werkt je in de onderbewuste laag van en met de cliënt, waar de toegang is tot alles, en ook alles bereikbaar is om grote life events te kunnen herkaderen. De cliënt heeft ten alle tijden de regie en weet na een sessie precies wat er allemaal is gebeurd in een sessie.

Uiteindelijk komt alles goed… want als je ervan uitgaat dat uiteindelijk alles goed komt, en met deze overtuiging een nieuwe afslag op jouw levenspad neemt, kan het alleen maar een goede keuze zijn!

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl