Vertrouwen op je intuïtie

Je intuïtie; dit is je beste raadgever op de weg die je gaat. Je hebt als uniek mens de vrije keuze of je je intuïtie volgt of niet. Je eigen vrije wil…een ja of een nee. Mijn ervaring is dat je kunt vertrouwen op de signalen van je intuïtie, je beste keuze ooit. Door hier je koers op uit te zetten, kan het alleen maar beter worden. Misschien niet meteen, maar uiteindelijk wel op termijn.

Iedereen doorloopt een bepaald thema in zijn leven, en je krijgt genoeg kansen om dit uit te werken in het hier en nu. Mis je een kans, heb je de stem van je intuïtie niet gehoord of gevolgd, dan komt als vanzelf weer een volgend signaal of kans. Het is aan jou wat je hiermee doet om uiteindelijk verder te komen in je leven, om aan je thema te werken.

Stel je doet in dit leven niks aan het uitwerken van je thema. Dan zal het thema een volgende keer als je terugkomt hier op aarde, op een andere manier aan je gepresenteerd worden met kansen. Oftewel, het zal je dan nog meer werk kosten om uiteindelijk op het gewenste resultaat uit te komen.

Als je durft te vertrouwen op je intuïtie, dan ben je al een heel eind op de goede weg!

En als er na het lezen van deze blog vragen in je omhoog komen, bv waaraan je signalen kunt herkennen van je intuïtie; stuur me een bericht zodat ik hier samen met jou naar kan kijken. Werken aan jezelf kan geen ander voor je doen, alleen jij kan het voor jezelf doen… je bent het waard!

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl