Stoppen met roken

Vanaf 1 oktober is “Stoptober 2019” van start gegaan. De actie zet rokers ertoe om 28 dagen lang, vanaf 1 oktober, niet te roken. Dit jaar doen maar liefst 50.000 rokers mee aan de actie om samen te stoppen met roken. Elke dag ontvangen de deelnemers via een speciale app berichten die hen aanmoedigen en ondersteunen om het roken af te leren. 28 dagen niet roken is lang genoeg om de positieve effecten ervan te ervaren en om de ontwenningsverschijnselen achter de rug te hebben. Na 28 dagen ‘rookvrij’ te zijn, maak je een heel grote kans om blijvend te stoppen met roken. Er is echter een methode die nog sneller werkt, namelijk via hypnose.

Stoppen met roken via hypnose

Stoptober 2019 is ongetwijfeld een fantastisch initiatief dat heel wat verstokte rokers aanmoedigt om de sigaretten te laten liggen. In de loop der jaren zijn er tal van technieken en hulpmiddelen ontwikkeld om van je rookverslaving af te raken: denk maar aan nicotinepleisters, pillen, nicotinekauwgom en dergelijke meer.
Wist je echter dat hypnose een van de efficiëntste methoden is om aan je rookverslaving een einde te maken? Hypnose als middel om het roken af te leren is nog niet zo bekend bij het brede publiek. De belangstelling voor de therapeutische werking van hypnose neemt echter elke dag toe. Hypnose wordt niet alleen ingezet om cliënten van een rookverslaving af te helpen, maar ook om angsten te overwinnen, depressies en burn-out te behandelen, cliënten met overgewicht te laten afvallen en mensen te leren omgaan met chronische pijn. In sommige ziekenhuizen wordt hypnose zelfs toegepast in plaats van de klassieke narcose. 

Onder mijn professionele begeleiding ben je onder hypnose in staat om bepaalde denkpatronen en overtuigingen te veranderen. Ook de positieve overtuiging die je onderbewuste maakt met het roken van een sigaret, kan op deze manier worden doorbroken. Wanneer je emotionele brein geen positieve gevolgen meer koppelt aan roken, raak je heel snel van je verslaving af. Meestal zijn slechts enkele sessies nodig om een succesvol resultaat te bereiken, maar dit lukt alleen als je écht 100% zeker wil stoppen!


Succesvol

Het gebruik van hypnose om te stoppen met roken is een behandeling die erg succesvol is. Dat blijkt uit de getuigenissen van cliënten die al na enkele sessies van hun sigaretten konden afblijven. Vaak waren dit cliënten die al op verschillende manieren hadden geprobeerd om het roken af te leren: met nicotinepleisters, medicatie, acupunctuur, lasertherapie enzovoort.  Er zijn tal van redenen om te stoppen met roken. Al tientallen jaren wijzen allerlei campagnes ons op de gevaren van roken. De vele schadelijke stoffen in sigaretten veroorzaken een hele rits lichamelijke aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten, diverse vormen van kanker en longaandoeningen. De werkzame stof in tabak, nicotine, brengt zowel lichamelijke als psychische effecten teweeg die verslavend werken. Bovendien kost roken geld, heel veel geld zelfs. De meeste hulpmiddelen om te stoppen met roken richten zich alleen op de lichamelijke afhankelijkheid van nicotine. Met hypnose wordt ook de psychische afhankelijkheid aangepakt zodat je hierna als NIET-ROKER door het leven zult gaan!

https://www.lizhousmanscoaching.nl/contact

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl