De magische wereld van een kind

kind met knuffel

Het is van grote waarde voor jong én oud om in je eigen magische wereld te kunnen stappen. In je eigen binnenwereld zitten veel geheimen maar vooral ook oplossingen. Deze oplossingen kunnen geactiveerd worden door naar je eigen binnenwereld te gaan, en van hieruit zal dan het een en ander aangepakt en opgelost kunnen worden.

Veel kinderen kunnen vaak al van nature contact met hun eigen magische wereld maken, maar er zijn ook kinderen die geen magische wereld zien. Deze kinderen lopen vaak tegen gedragsproblemen aan zoals bijvoorbeeld erg druk zijn, onbegrip, niet goed kunnen concentreren en/of onverklaarbare woedeaanvallen.

Wat ik doe is het kind met zijn eigen magische wereld kennis te laten maken.  Hiervoor heb ik een aantal tools zoals speciale gesprekstechnieken die voor kinderen ontwikkeld zijn, maar ook bijzondere andere effectieve middelen. Vaak is na een eerste sessie al goed merkbaar dat er dingen veranderd zijn, wat meteen opvalt bij de ouders en hun omgeving. Het kind kan dan al voorzichtig een kijkje nemen in zijn eigen binnenwereld, zodat hij kan ontdekken wat je daar allemaal  kan doen. De magische wereld in een kind kan ervoor zorgen dat hetgeen wat hij of zij niet fijn vindt minder belastend wordt, en hierdoor zal aanpassing van het gedrag als vanzelf anders worden.

Wil je weten of ik jouw kind kan helpen? Vul het contactformulier op mijn website in voor een eerste gesprek.

Plaats een reactie

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl