Over mij

Even voorstellen
Mijn naam is Liz Smeets-Housmans,
en ik woon met mijn gezin in Posterholt, Midden Limburg.
Onze boerderij is gelegen in het landelijk buitengebied tussen Posterholt en St. Odiliënberg, grenzend aan het Munningsbos. Een geweldige plek om te wonen en daarom ook een ideale plek van waaruit ik als therapeut kan werken.
In een ruime en rustige ruimte in onze boerderij heb ik mijn praktijk, met uitkijk over de weilanden, wat enorm rustgevend werkt.

Mijn kracht is positiviteit, inzicht en doorzettingsvermogen, maar ook humor. Eigenschappen die mij toebehoren zijn geduld, objectiviteit, behulpzaamheid, opmerkzaamheid, goed kunnen luisteren en aandacht kunnen geven.
Ik hou van een directe aanpak, open communicatie, eerlijkheid, wederzijds vertrouwen en  doelgericht resultaat.

Hypnotherapeut en Regressietherapeut
In 2020 rond ik mijn 4-jarige HBO beroepsopleiding Hypnotherapeut en Regressietherapeut af. Deze opleiding sluit naadloos aan op mijn vorige HBO opleiding als Effortless Coach.
Door deze opleidingen heb ik een uitgebreide gereedschapskist om problemen te ontwarren en het onderbewustzijn aan te spreken, met als doel: ‘Iemand werkelijk in zijn of haar kracht te laten staan’.” Dit samen met mijn eigen levenservaring op verschillende vlakken, maakt dit samen tot een gouden combinatie! Mensen verder helpen op hun levenspad is mijn passie, dit geeft mij veel voldoening en daardoor ook levensenergie!

Beau
In 2016 is mijn praktijk een tijd lang gesloten geweest in verband met het plotselinge overlijden van onze prachtige en lieve dochter Beau.
Door deze vreselijke gebeurtenis was het nodig om een behoorlijke tijd echt helemaal stil te staan, te voelen, en opnieuw bewust te worden. Hoe en waar sta je nu in je eigen leven? En hoe vindt je de kracht om verder te gaan? Dit heeft ons als gezin, maar ook als individueel mens blijvend veranderd.