Voice Dialogue

Bewustwording van je eigen binnenwereld zorgt voor blijvende positieve veranderingen in je leven! Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue.

Als gediplomeerd Voice Dialogue facilitator kan ik stellen dat dit een geweldig effectieve tool in mijn praktijk is, enorm waardevol en onmisbaar. Iedere keer weer anders, verbazingwekkende resultaten en krachtige transformaties!

Een cliënt zei laatst na de sessie; ” Nu voel ik ruimte om de dingen echt te gaan doen, ik heb weer vertrouwen in mezelf!  Ik heb een kant van mijzelf, mijn ‘controleur’, die altijd alles regelt een stukje verder weg gezet, maar wel op die afstand dat ik zijn hulp weer kan vragen als ik dat nodig vindt.” 

Zo mooi om te begeleiden, maar ook enorm krachtig en mooi om een transformatie te zien plaatsvinden. Ik hou van mijn werk!

Ben je nieuwsgierig hoe jouw binnenwereld eruit ziet? Waar staat jouw criticus, perfectionist en controleur? Dichtbij of verder weg? En waar zou je deze delen eigenlijk willen hebben? Wat heeft gemaakt dat deze delen staan waar ze staan?

Stuur me gerust een bericht via https://www.lizhousmanscoaching.nl/contact/ of bel 06-57942304

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl