Zelfontwikkeling

Ruim een half jaar geleden heb ik mijzelf een spiegel voorgehouden en gereflecteerd op mijn eigen handelen. Wie ben ik nu écht als persoon en op wat voor manier laat ik mij zien aan de buitenwereld? Door dit te doen wist ik een aantal pijnpunten bloot te leggen en zaken in te zien die voor mij niet goed voelden en stress opleverden.

Zelfontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en zodoende ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon ondersteunen bij de aanpak van deze zaken. Via Facebook kwam ik bij Liz terecht en na het lezen van een aantal mooie reviews werd er de keuze gemaakt om een intakegesprek te plannen. Ik voelde meteen een klik en kreeg het gevoel dat Liz mij kon helpen bij de aanpak van deze pijnpunten. Vervolgens heeft Liz mij tijdens een zestal sessies op verschillende manieren ondersteund om dichter bij mijzelf te komen. Blokkades die voor stress zorgden werden besproken en middels geweldig aansluitende sessies en oefeningen werden deze opgeruimd. Na iedere sessie voelde ik mij positiever worden en in het dagelijkse leven begon ik steeds meer te merken dat de blokkades werden opgeruimd. Ik kreeg dit ook te horen van mensen die dicht bij mij staan, dit was een extra teken dat de sessies aansloten en helpend waren. Tot op de dag van vandaag ben ik blij de keuze gemaakt te hebben om samen met Liz te werken aan mijn ontwikkeling. Ik voel mij een ander mens en heb een enorme groei doorgemaakt tijdens deze zeer prettige sessies.
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles Liz. Jij bent een prachtig mens en als coach/therapeut ben je voor mij een innovatief persoon geweest. Elke sessie voelde goed en vertrouwd en jij wist precies op mijn behoeftes in te spelen. Blijf vooral jezelf en blijf doen wat je nu doet, dan weet ik zeker dat je nog héél veel mensen middels een zeer prettige ondersteuning kan en mag helpen.

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl