Weer terug in verbinding met mezelf

Met name tijdens de winterperiode voelde ik mij vaak ‘depri’. Begin dit jaar kwamen deze klachten terug, veel piekeren over de toekomst, stress en onrust in mijn hoofd. Verder was ik ook erg prikkelbaar en had ik last van woedeaanvallen/negatieve gedachtes, hierdoor heb ik niet netjes gereageerd naar een vriendin van mij. Ik ben hier zo enorm van geschrokken dat ik mijzelf over de drempel heb getrokken en opzoek ben gegaan naar professionele hulp. Via het dorpsblaadje kwam ik met Liz in contact.

Hypnotherapie en bewustwording? Ik had werkelijk geen idee wat ik mij daarvan moest voorstellen. Echter na een zeer prettig telefoongesprek en een uitgebreide intake werd het mij duidelijk. Liz is een bijzonder mens met enorm veel passie voor haar werk. Haar rustige en begripvolle houding zorgde ervoor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde. Dankjewel, Liz! Door samen met jou dit traject te hebben doorlopen, heb ik de verbinding met mijzelf waar ik al zo lang naar verlangde. Geen stress meer, geen onrust in mijn hoofd, emoties doe ik niet meer opkroppen en worden ook niet meer geblokkeerd, tevreden met hoe ik nu ben.
Ook heb ik geleerd hoe ik mijn grenzen doe aangeven en hoe ik in bepaalde situaties moet handelen, door deze positief te benaderen. Dankjewel voor alles, Liz weet wat ze doet en ik zal haar zeker aanbevelen!

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl