HypnoCoaching

Investeren in jezelf
Mijn werkwijze is holistisch, wat betekent dat ik naar jou als geheel kijk. Hypnocoaching is een investering in jezelf, een effectieve vorm van persoonlijk onderhoud. Soms kan het zijn dat je privé of in je werk aanloopt tegen bepaalde barrières, gewoontes of gevoelens in jezelf. Hoewel je mogelijk op veel gebieden goed functioneert, kan dat toch je ontwikkeling en je gevoel van welbevinden ernstig hinderen. Het kan ook zijn dat je merkt dat je leven steeds meer energie gaat kosten, of dat je jezelf tegenwerkt. Misschien weet je niet precies wat je wilt of hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Kortom, er kunnen tal van kleine of grotere obstakels zijn die je leven, je carrière of je geluk belemmeren. Het kan ook zijn dat je merkt dat het verstandig is om tijdig voor een bepaalde periode te werken met een coach, om je persoonlijke groei te stimuleren of om problemen te voorkomen.

Met een persoonlijke coach op weg
In het traject van coaching zet je, met je coach naast je, stappen om problemen en blokkades tussen jou en je doelen op te heffen. Je leert om stapsgewijs de richting op te gaan die écht bij je past en jezelf daarin te ontwikkelen. Vaak zul je verrast zijn te merken tot hoeveel je in staat bent. Door meer je eigen koers te varen, dingen te bereiken en je persoonlijk te ontwikkelen, ga je in het algemeen meer resultaat, enthousiasme, plezier en voldoening ervaren.

Hypnocoaching, een unieke combi
Mijn vorm van Hypnocoaching is een combinatie van Effortless Coaching en Trance, Hypnotherapie en Regressietherapie.

Hypnose of Trance is een staat van gerichte aandacht en verhoogde concentratie. Via ons onderbewustzijn krijgen we toegang tot het gedrag, de patronen en de overtuigingen die ons in ons dagelijks leven beperken. Ons onderbewustzijn is ook de toegang tot onze ware kern, en het enorme vermogen dat we hebben om onszelf te transformeren om werkelijk succesvol te zijn in ons leven.
Iedereen ervaart deze staat van aandacht en concentratie meerdere keren per dag, zonder dat dit hypnose wordt genoemd! Als je bijvoorbeeld een boek leest of naar een film kijkt, dan kan je er zo in opgaan dat je niet hoort wat iemand tegen je zegt. In Hypnose of Trance neem je alles waar. Je bent er zelf bij, en er gebeurt alleen wat jij wilt.

Hypnose- en Regressietherapie
Hypnose- en Regressietherapie is een combinatie van Hypnotherapie en Regressietherapie. Met Hypnotherapie help je iemand om belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen te herkennen en te transformeren.
Regressie betekent letterlijk: ‘Teruggaan’. Regressietherapie houdt in dat je iemand laat teruggaan in de tijd, tot aan het moment waarop iets opgeruimd dient te worden. Teruggaan naar de kindertijd, waarin we allerlei inprentingen hebben opgedaan, is daar een voorbeeld van.

Ik werk met volwassenen maar ook met kinderen vanaf 8 jaar. Hypnocoaching is een veelzijdige therapievorm, waarin van vele therapeutische technieken gebruik wordt gemaakt. Zodoende beschik ik over een uitgebreide gereedschapskist, om problemen te ontwarren en het onderbewustzijn aan te spreken, met als doel: Iemand werkelijk in zijn of haar kracht te laten staan.

Accreditatie

nobco-met-tekst

 

 

effortless logo