Hoe goed slaap jij?

Als je langdurig en veelvuldig met spanningen te maken hebt, kan dat slapeloosheid tot gevolg hebben. Het effect van slapeloosheid zorgt ervoor dat onze spanningen weer verder opgejaagd worden, en we door slaapgebrek nog verder gevangen raken in een adrenalinecirkel. Steeds weer opnieuw en opnieuw, totdat je er stapelgek van wordt en het vaak niet meer ziet zitten.

Als je aan het piekeren bent over een probleem waar je iets aan kunt doen, kan je de keuze maken om hierin actie te ondernemen. Gaat het gepieker echter over iets waar toch niets aan te doen is, wat meestal het geval zal zijn, dan ben je in de greep van valse hoop.
Je probeert je als het ware ergens uit te denken, maar dat lukt je niet. Het gevolg is dat je niet meer kunt ophouden met piekeren en niet in slaap kunt komen. Ben je uiteindelijk in slaap gevallen dan heb je meestal een heel onrustige nacht waarin je meerdere keren wakker bent…. en verder gaat met piekeren. En als je dan moet opstaan voel je je helemaal niet uitgerust. Wil je verandering hierin? Dat is mogelijk!

Na een intake ga ik een behandelplan maken, en wordt voor mij duidelijk welke handvatten ik jou kan aanreiken waarmee we aan de slag gaan. Hypnotherapie kijkt vanuit een andere invalshoek naar dit probleem, waardoor we met bepaalde interventies dit slaapprobleem snel en effectief  kunnen aanpakken. Door weer een goede nachtrust te hebben ga je anders tegen het leven aankijken en krijg je weer energie, wat de basis is van alles om te veranderen. Kortom, een goede nachtrust is van levensbelang!

Stuur me gerust een bericht als je meer wilt weten of als je een afspraak wilt maken. https://www.lizhousmanscoaching.nl/contact/

Algemeen

Uw privacy

Contactgegevens

Donckerstraat 20
6061 EX Posterholt
+31 6 57 94 23 04
info@lizhousmanscoaching.nl