Cliënt ervaringen

Deze recensies zijn door cliënten zelf geschreven en met toestemming gebruikt voor deze site.


PROFESSIONELE & EFFECTIEVE THERAPIE
Na een lastige periode in mijn leven kwam ik bij Liz terecht. Een beetje sceptisch stapte ik de eerste keer bij haar binnen. Haar professionaliteit, empathie en inlevingsvermogen waren direct merkbaar. Ik heb Liz leren kennen als een heel kundig, geïnteresseerd en professioneel persoon. De oefeningen en gesprekken hebben mij boven verwachting goed en snel geholpen en na 6 gesprekken voel ik mij een heel ander mens. Ik kan niets anders zeggen als dat ik Liz van harte aan kan bevelen wanneer je goede en effectieve hulp wenst!

Veronique

GESTOPT MET ROKEN
Verbluffend resultaat en dat na diverse andere pogingen. Prima dus !

Bert

VERDER LEVEN NA VERLIES
Na een zware periode door het verlies van mijn lieve maatje, ben ik er met hulp van Liz weer bovenop gekomen. Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Heb nieuwe energie gekregen. Hierdoor durf ik weer nieuwe uitdagingen aan en heb weer zin in het leven. Liz laat je in je kracht staan en laat je groeien. Ik ben haar hier heel dankbaar voor!

A. uit Herkenbosch

VERDER GAAN
Ik wil ook kort een recensie schrijven omdat Liz mij geholpen heeft om weer de zin van het leven te zien in de breedste zin van het woord. Na geweest te zijn bij vele hulpverleningsinstanties ben ik bij haar gekomen, en nu is er pas echt iets veranderd. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik raad haar iedereen aan vanuit mijn hart. Stel je eigen proces niet uit want het leven gaat al zo snel, haal alles eruit wat mogelijk is.

Hartegoet,
Bas  H. uit Maastricht

DELENWERK
Ik vond de uitgebreide intake heel erg fijn en dit deed al heel veel bij mij. Mijn leven was een puinhoop en chaos en ik deed alles op de automatische piloot. Ik wilde veranderen maar wist niet hoe.
Liz werd mij aangeraden op advies van een kennis die bij haar in therapie geweest was, en dit was het begin van mijn transformatie naar mezelf.  Wat ben ik blij deze stap gezet te hebben! We hebben in de 2e sessie delenwerk gedaan en toen zag ik wat er bij mij echt speelde, en waarom dit zo was. Sindsdien is mijn leven in positieve zin veranderd, en alles gaat nu goed en vanzelf.  Liz is een therapeut met enorm veel kennis in huis, doortastend en gedreven, ze verricht wonderen!  Ik ben enorm dankbaar!

H. uit Panningen

IK MAG ER ZIJN VAN MEZELF!
Ik heb nu na 6 sessies mijn zelfvertrouwen weer terug, kan weer kiezen voor mezelf en mijn grenzen aangeven. Ik kan zelfs nee zeggen en het gaat allemaal zo natuurlijk en vanzelf. Ongelooflijk wat de therapie bij Liz me heeft gebracht! Ik raad het iedereen aan!

Bianca

AFSCHEID KUNNEN NEMEN
Dankzij Liz hebben wij afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma, die plotseling uit ons leven gerukt werd door een noodlottig ongeval.
Het is van onbeschrijflijke waarde nu we hebben kunnen vragen wat we wilden vragen, en zeggen wat we nog wilden zeggen. Dit geeft ons nu een bepaalde rust. Ook weten we nu hoe we met haar contact kunnen hebben, en weten ook dat ze meer dan anders bij ons is dan dat ze eerder ooit was.

Oma, bedankt dat u ons naar Liz hebt gestuurd!
Lieve groet van familie B.

UIT DE NEGATIEVE SPIRAAL
Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij uit de negatieve spiraal naar boven heeft gehaald! Dit had ik eerder moeten weten. Wel eventjes rijden tot Limburg, maar het was het dik en dubbel waard! Ik heb hele waardevolle hypnose sessies gehad, innerlijke reis, oude gewoontes zijn vervangen door nieuwe, en dingen uit het verleden, tja, daar heb ik geen hinder meer van. Ik ben herboren!

Liz is een hele krachtige en bijzondere vrouw met een enorm aanvoelend vermogen. Ik zou haar iedereen kunnen aanraden!

Pim
uit Eindhoven

WEER LEKKER IN MIJN VEL
Ik ben slecht in gevoel op papier zetten en kan moeilijk de juiste woorden vinden. Maar ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij enorm geholpen, zit weer een stuk lekkerder in mijn vel en kan beter dingen loslaten waar ik geen invloed op heb.

L.

MAAG- EN DARMKLACHTEN
Ik ben met mijn vraag bij Liz gekomen n.a.v. veel maag- en darmklachten. Na een aantal sessies merkte ik al verschil. Tussen de sessies door mocht ik met regelmaat mailtjes of  een telefoontje van haar ontvangen vanuit haar betrokkenheid. Op basis van dit contact werd weer afgestemd wat de inhoud van de volgende sessie zou zijn.

En nu, 3 maanden na de start, is voor mij het onvoorstelbare gebeurd: ik ben nagenoeg klachtenvrij! En dat na jaren ziek zijn. Een aanrader!

P. M.

DE WEG NAAR POSITIVITEIT
Liz is een op en top mens en coach!
Ik heb me sinds het eerste gesprek alleen maar gesteund gevoeld door haar. Steeds weer terugkoppeling als er moeilijke dingen in de sessies waren aangetikt, de oprechte interesse en hierdoor kunnen meevoelen en meedenken. Door haar zie ik het leven weer met zonlicht en nieuwe kansen. Oude negatieve zaken zijn opgeruimd door bv hypnose maar ook door een innerlijke reis te maken. Geweldige begeleiding, integer en oprecht persoon. Ik ben dankbaar dat ik bij haar geweest ben! Liz, dank je!

Y. Jansen


VRIJ VAN ANGSTEN
Lieve Liz,
Wat ben ik blij dat ik bij jou gekomen ben! Eindelijk iemand die mij begrijpt en weet wat te doen! Na 5 sessies ben ik iemand geworden die geen last meer heeft van de angsten die me 24/7 bezig hielden. Zo’n geweldige bevrijding! Ik durf weer te leven!

Liefs van Jannie


SPIRITUELE VRAAGSTUKKEN
Voor mijn vragen op het spirituele vlak, hoe om te gaan met diverse dingen, ben ik bij Liz terecht gekomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde, in de rustige en mooie praktijkruimte. Wat een rust en hierdoor inzichten!
Liz weet precies de vinger op de juiste plek te leggen, waardoor ik als een ander mens met nieuwe inzichten en vol vertrouwen na de sessies naar huis ging. Nu, na 7 sessies ben ik zover dat ik het alleen redt. Maar zonder Liz was ik niet zover gekomen!

Anton


HOOGGEVOELIGHEID ONDER CONTROLE
Lieve Liz, Wat heb je mij geweldig geholpen om mijn hooggevoeligheid onder controle te krijgen.. jaren lang slecht gevoeld.. geen idee wat er aan de hand was en toen kwam ik met jou in contact.. het beste wat me kon overkomen was dat ik alles onder controle zou krijgen en de rust in mijn leven weer terugvinden. Deze heb ik weer terug gevonden, mijn angsten zijn overboord en ik kan weer genieten van het leven.. Super bedankt voor alles.

Liefs van Stephanie


BLIJ ZIJN MET MEZELF
Ik kan weer lachen als ik in de spiegel kijk en echt tevreden zijn met mezelf! Ik zie het leven weer zitten! Dit heb ik me altijd gewenst en dit is nu bij Liz uitgekomen. Ik ben zo ontzettend dankbaar!

Liefs van R.


IK DURF ME WEER TE LATEN ZIEN EN HOREN!
Ik ben 4x bij Liz geweest omdat ik het niet fijn vond op school. Nu ga ik weer graag naar school en wordt niet meer gepest. Ook durf ik nu te zeggen wat ik vind, en durf ook nee te zeggen. Ik voel me weer oké. Liz dank je wel!

Bas


KLACHTVRIJ NA ANGSTEN
Ik ben van mijn angsten af dankzij Liz! Nu durf ik weer naar buiten te gaan wat eerst heel lang niet is geweest. Na jaren binnen leven gaat er nu een wereld open. Het is alsof er een knopje is omgezet en ik nu pas zie hoe mooi de wereld buiten ook is. Ik durf weer voor mezelf te kiezen en zelfs de boodschappen te halen en te winkelen. Dit alles zonder angst! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik Liz heb leren kennen! Ik heb de sessies als ongelooflijk openend ervaren en om nooit te vergeten! Mooie reizen gemaakt, en door hypnose dingen achter me kunnen laten, los kunnen laten.
Enorm bedankt Liz!

Lisa


EINDELIJK IEMAND DIE ME BEGRIJPT
Lieve Liz, door mijn HSP kon ik niet de juiste begeleiding vinden totdat ik bij jou kwam. Eindelijk iemand die me begrijpt en me kan sturen met de dingen waarmee ik worstel. Liz heeft enorm veel kennis in huis, die ik mis bij de andere instanties waar ik ben geweest. Veel verschillende technieken waarmee ik steeds een stukje verder ben gekomen. Het contact indien nodig via app of mail tussendoor was voor mij ook steeds erg fijn en bracht rust en vertrouwen. Een aanrader voor iedereen!

B. Bergs


WAAR VIND JE NOG DE JUISTE HULP?
Waar je jezelf kunt zijn, op je gemak en geen nummer!

Dat heb ik gevonden bij Liz. Ik heb na een intakegesprek een vijftal sessies nodig gehad om te voelen dat ik óók belangrijk ben. Ik heb o.a. geleerd me weerbaarder te maken binnen mijn omgeving . Dit alles zonder de continue de angst anderen te kort te doen en vooral vertrouwen te hebben in mezelf.

Liz is erg prettig in omgang, professioneel en persoonlijk. Als laatste heb ik de innerlijke reis gedaan, heel mooi! Het heeft me veel kracht gegeven!

Dank je wel Liz!

Y.


OMGAAN MET VERLIES
Sinds 3 jaar moet ik mijn man missen, die plotseling heengegaan is. Ik had geen afscheid kunnen nemen.
Dankzij Liz heb ik in haar sessies dit wel kunnen doen. Dingen die ik nog graag had willen zeggen of vragen, dit heb ik kunnen doen. Nu weet ik na een aantal sessies dat er zoveel meer is, ik kijk er met hele andere ogen naar.
Ik voel me gezegend dat ik weet wat ik nu weet. Dankzij Liz!

Ongelooflijk bedankt!! Liefs van Els


WAT BEN IK BLIJ DAT IK JE ONTMOET HEB!
Liz, eindelijk iemand waarbij ik alles, echt open en eerlijk tegen kan vertellen, en die me ook echt begrijpt. Iedere keer dat ik bij je ben geweest heb je precies datgene aan me gegeven wat ik op dat moment nodig had. Dit vind ik echt een compliment waard, want iemand die zo invoelend en meelevend is heb ik in de hulpverleningsinstanties waar ik geweest ben voordat ik bij jou kwam, niet gevonden. Het leek er in de verste verte nog niet op.

Daarom ben ik zo enorm dankbaar Liz, dat ik nu na 6 sessie’s verder kan met mijn leven.
Je hebt me zoveel meer gegeven, laten ervaren en me laten zien, dan alleen de klacht van ‘onbegrip, angst en wie en wat ben ik’, waar ik eigenlijk mee binnenkwam.  Veel verrassende en hele waardevolle inzichten, mooie reizen en ontspannende visualisaties en oefeningen heb ik bij jou geleerd. Het is lang geleden dat ik kan zeggen; ik vind het leven mooi en de moeite waard!

Dank je Liz! Je bent een coach met zoveel meer in huis!  Een aanrader voor iedereen!

Liefs,
Linda B.


STEMMEN IN MIJN HOOFD
Ik heb door Liz geleerd met de stemmen in mijn hoofd om te gaan, door afspraken hiermee te maken. Nooit geweten dat het allemaal in mijzelf zit!
Liz is professioneel,  geduldig en rustig, en voelt precies aan welke stap je het beste kunt  nemen. Ik ben dankzij de sessies bij Liz een rijker mens geworden, gewoon door weer  het contact met mezelf te hebben gevonden, en hierdoor ook met anderen.
Liz, dank je!

Rob M.


RUST EN CONTACT MET MIJN GEVOEL
Ik was op zoek naar meer rust van binnen en contact met mijn gevoel, i.p.v. alles beredeneren met mijn verstand. Door je openheid en rust zorgde je voor de geborgenheid die mij de ruimte gaf om meer bij mijn binnenste te komen.

De steun en betrokkenheid die je liet zien buiten onze afspraken om heb ik erg gewaardeerd en gaven me kracht op de momenten dat het nodig was. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten!
Hans


ONDERSTEUNING
Bijzondere ervaring gehad met Liz…ze geeft alle regie in eigen handen en ondersteund je. Ze geeft je handvatten waar nodig maar bovenal heel belangrijk dat je het zelf doet en doormaakt, met ondersteuning van haar. Ze staat altijd voor je klaar en kunt ten alle tijden op haar terug vallen. Topcoach!! Een uit duizenden!

Miranda