Effortless Coaching

Wat is Effortless Coaching?

houten hartAls Effortless Coach help ik je om in contact te komen met je natuurlijke staat door mijn vorm van coaching. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging:
Wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Als Effortless Coach help ik je om al die dingen die jou tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te gaan realiseren.

Hier en Nu
We leven altijd in het hier en nu, of we dat nou beseffen of niet. Ook activeren we dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van onze persoonlijkheid zijn geworden. Hierdoor lijkt het of we door het verleden worden bepaald, wat weer projecties veroorzaakt naar de toekomst. Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.

Cell Memory
De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit ‘het verleden’ op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te zijn wie we van binnen eigenlijk willen zijn.
Dat is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma’s en andere ongewenste remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig belemmeren.
En van al die onderbewuste ballast kun je door de nieuwe inzichten die we hebben over hoe we als mens in elkaar zitten vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer moeiteloos te leven, net als een onbevangen kind die al die lading nog niet bij zich draagt.

Allereerst coach ik je om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan stuit je bij de realisatie op al je oude remmingen en overtuigingen omdat die onderbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers! En deze gaan we met diverse tools en technieken samen aanpakken en uiteindelijk oplossen.

DSC03595